1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Imobiliare

One Herăstrău Towers a obţinut pre-certificarea Green Homes şi a vândut 120 de apartamente din totalul de 139

Proiectul imobiliar One Herăstrău Towers, care include 139 de unități locative şi doar 19 încă disponibile, a obținut din partea Romania Green Building Council pre-certificarea Green Homes, care marchează norme de perfomanță și sustenabilitate superioare pentru locuințele verzi.

07 feb, 2020 | ECONOMICA.net

One Herăstrău Towers va fi format din trei zone: baza clădirii, cu funcțiuni comerciale și birouri de 5.055 mp (şapte spații comerciale și şase spații de birouri), ce așează construcția în peisajul urban și cele două turnuri destinate celor 139 de unități locative, plus două niveluri de parcare. 

 Proiectul este unul cu funcțiune mixtă ce aduce laolaltă toate facilitățile necesare unui ansamblu multifuncțional  – locuințe, birouri, spații comerciale și alte spații comune destinate relaxării.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, pe Str. Nicolae Caramfil si dezvoltat de  One United Properties, One Herăstrău Towers este un proiect ce se încadrează în noua generație de proiecte imobiliare multifuncționale pe care compania le dezvoltă în Capitală, fiind totodată un proiect de regenerare urbană, ridicat pe locul unei clădiri abandonate, demolate de către dezvoltator și care va aduce valoare adăugată, atât viitorilor rezidenți, cât și întregii comunități a orașului.

Onee Herăstrău Towers este proiectat de echipa biroului de arhitectură X Architecture & Engineering, coordonată de arhitectul Marius Călin.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO