1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

One United a prezentat modul în care va arăta proiectul cu 2.000 de apartamente de pe malul lacului Plumbuita, denumit One Lake District

Dezvoltatorul One United Properties a denumit proiectul cu 2.000 de apartamente de pe malul lacului Plumbuita One Lake District și a prezentat o imagine a modului în care acesta va arăta.

03 apr, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul va fi conectat direct la autostradă, iar compania dezvoltă proiectul rezidențial pe opt hectare de teren, chiar pe malul lacului Plumbuita.

PUZ-ul e în curs de obținere și probabil construcția acestui proiect va demara în circa un an de acum. Proiectul e realizat de irma de arhitecură Bobotiș&Bobotiș Architecs.

Mihai Păduroiu, CEO-ul diviziei de birouri a One United Properties, spunea acum câteva săptămâni că prețurile solicitate nu vor fi mari și că apartamentele se vor încadra chiar și în programul guvernamental Prima Casă, transformat ieri de Parlament în O familie, o casă, cu un accent social mai pregnant.

Imagienea prezentată de One United pentru One Lake District indică cel puțin șapte blocuri cu opt etaje care vor fi dezvoltate pe terenul cu opt hectare.

One United Properties este deținut de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, fiecare cu câte 40% dintre acțiuni, restul de 20% fiind împărțit între 25 de acționari mai mici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO