1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Imobiliare

One United Properties, majorare de capital de până la 70 de milioane de euro

Dezvoltatorul One United Properties, controlat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a efectuat o majorare de capital de până la 70 de milioane de euro. În urma Adunării Generale a Acționarilor de pe 28 septembrie, majorarea de capital a fost aprobată de 380 la milioane euro, până la 450 milioane euro.

02 noi, 2020 | ECONOMICA.net

”Noua structură de capital a companiei ne permite să consolidăm proiecte de dezvoltare imobiliară și să accelerăm creșterea. Pe baza acestuia, vom putea atinge un capital social de până la 100 milioane euro și un capital net contabil de peste 200 milioane euro. Această creștere de capital va asigura creșterea implementării viziunii companiei de a livra clădiri reperabile durabile, dar ne va permite, de asemenea, să trecem de la dezvoltator la investitor și dezvoltator ”, spune Victor Căpitanu, cofondator și coproprietar al One United Properties.

În cadrul aceleiași Adunări Generale a Acționarilor, One United Properties a numit doi noi administratori în Consiliul de Administrație.

Marius Diaconu este fondatorul și CEO Altius, un jucător în domeniul medicinei veterinare, dar și un investitor activ cu o experiență de peste 20 de ani în domenii precum imobiliare, IT, agricultură, divertisment, atât în Europa, cât și în Asia și Statele Unite.

Claudio Cisullo este antreprenor și investitor în serie, fondator și președinte al CC TrustGroup AG, o afacere de familie elvețiană implicată în investiții, creștere și managementul afacerilor din 1997, cu un portofoliu actual de 14 companii și investiții de capitaluri proprii în domenii precum biotehnologia bunuri, agrement, produse farmaceutice, sectoare de servicii profesionale, proprietate și tehnologie.

One United Properties are multiple proiecte rezidențiale, de birouri și de mixte, cu o valoare brută de dezvoltare de peste 1,1 miliarde euro și planuificate proiecte care cuprind peste 2.000 de unități rezidențiale.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO