1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

Imobiliare

One United Properties va finaliza One Herăstrău Towers în decembrie 2020, la doi ani de a startul constucţiei

Demarată în decembrie 2018, construcţia celor două turnuri de 35.000 mp şi 52 de metri, care compun One Herăstrău Towers, proiect imobiliar mixt cu 106 apartamente şi 5.000 mp de spaţii comerciale, dezvoltat de One United Properties, se va finaliza în decembrie 2020.

02 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul e dezvoltat pe locul unei ruine, între cartierele Herăstrău și Aviației, şi va fi gata în doi ani de la începerea construcției, fiind amplasat în cartierul Herăstrău, la intersecția străzilor Nicolae Caramfil și Căpitan Alexandru Șerbănescu.  

Proiectul continuă trilogia One Herăstrău dezvoltată de companie și oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, oferind acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a orașului.

Parterul și primul etaj al ansamblului One Herăstrău Towers au o suprafață de 5.000 de mp pentru spații comerciale, proiectate după un concept actual. Aceste spații vor beneficia de acces pietonal direct din stradă, prin toate străzile adiacente, cu marcaje speciale, evitându-se astfel intrarea prin clădire și aglomerația – un detaliu extrem de important în noul context al pandemiei și al măsurilor speciale de distanțare. Această zona va fi destinată galeriilor comerciale de tip boutique și birourilor de mici dimenisuni, cochete și intime.  

„One Herăstrău Towers beneficiază de un concept modern pe care l-am dezvoltat și pentru proiectul nostru One Herăstrău Plaza, aflat în vecinătate, și care s-a bucurat de un real succes. Vorbim despre un proiect boutique commercial & offices, ideal pentru galerii comerciale concept și birouri de mici dimensiuni. În piața de profil nu poți cumpăra birouri de dimensiuni mici, oferta fiind axată în special pe clădiri întregi sau spații de mari dimensiuni. Compania noastră a dezvoltat acest concept prin care practic poți locui într-un ansamblu în care beneficiezi și de o zonă de promenadă comercială cu acces din stradă, dar și de opțiunea unui birou intim, cu acess individual. Ceea ce se dovedește a fi extrem de eficient în era distanțării pe care o trăim și a reglementărilor privind măsurile de protecție”, explică Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.  

În aceeași zonă, compania a mai dezvoltat proiectele de referință One Herăstrău Park și One Herăstrău Plaza și va începe construcția pentru Neo Herăstrău Park (peste șase luni) și One Floreasca Towers (peste un an), care vor urma același model ce răspunde cu succes cererii pieței.  

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO