1EUR = 4.8747 RON | Bucureşti 14 º

Imobiliare

One United Properties va transforma cel de-al doilea turn din One Verdi Park în clădire rezidențială

Situat în proximitatea Parcului Verdi din nordul Capitalei, în cartierul Floreasca, cu o înălțime a celor două turnuri de 77 de metri, One Verdi Park dezvoltat de One United Properties a orecontractat peste 75% din turnul rezidențial al acestui ansamblu, și, în baza cererii crescute, acționarii companiei au decis ca One Verdi Park să fie un concept exclusiv rezidențial, păstrand componenta comercială care să deservească locatarii.

22 sep, 2020 | ECONOMICA.net

 „Asistăm la o cerere mai mare decât ne așteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim în zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem în derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herăstrău Towers, au fost deja vândute înainte de finalizarea construcțiilor. Prin urmare, am decis să schimbăm strategia pentru proiectul One Verdi Park, astfel încât să putem crește oferta de unități rezidențiale de aici și să o extindem și în cel de-al doilea turn al proiectului, care devine astfel unul la fel de exclusivist ca One Mircea Eliade. Fațadele sunt în curs de reproiectare, lucrăm cu arhitecții care au proiectat fațada la One Charles de Gaulle – Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid. Credem că este o abordare strategică în acest context, cu beneficii multiple atât pentru piață, cât și pentru companie și acționarii săi. One Verdi Park are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidențială de referință ce se va livra în zona Floreasca în anul 2021”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.  

Inițial, proiectul includea o clădire de locuințe și una de birouri.

Ajuns la cota zero din luna iunie, proiectul One Verdi Park se află deja cu patru săptămâni înaintea programului de construcție bugetat inițial, ritm care poate permite finalizarea acestuia chiar înainte de termenul inițial, trimestrul 4 2021.

În proiect este prevăzută amenajarea de spații verzi în proporție de minimum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele 2 turnuri.

One United Properties are un portofoliu cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde euro, care cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale și spații de birouri clasa A+. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO