1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

IT&C

OnePlus 2 - 30.000 de telefoane vândute în 64 de secunde

Când s-a lansat anul trecut, OnePlus a primit mult sprijin de la consumatori, în ciuda faptului că era un începător pe această piaţă. Se pare că, la numai un an, cu dispozitivul OnePlus 2, compania face paşi mari.

05 aug, 2015 | www.noobz.ro

Pentru consumatorii din întreaga lume, compania vinde OnePlus 2 la fel de bine ca pe OnePlus One, motiv pentru care vei avea nevoie de invitaţie pentru cumpărare înainte să poţi intra în posesia unui dispozitiv.

Potrivit Noobz.ro, compania face acest lucru pentru a păstra un inventar a ceea ce ai avea tu nevoie şi pentru a-ţi pune la dispoziţie. Dacă "spargi" sistemul, se întâmplă ceea ce vedem în China.

Pe acest tărâm, OnePlus oferă OnePlus 2, oricui doreşte să achiziţioneze dispozitivul, direct de pe website, fără să fie nevoie de sistemul cu invitaţie şi te lasă să arunci un ochi asupra a ceea ce ar putea fi compania dacă ar fi adoptat sistemul de marketing tradiţional la nivel global.

OnePlus a dezvăluit că a reuşit să vândă 30.000 de unităţi în doar 64 de secunde, după ce smartphone-ul a fost disponibil pe magazinele online din China.

Vrei să îţi achiziţionezi un OnePlus 2? Vezi AICI când mai ai o şansă.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO