Opel va prezenta în premieră mondială, la Frankfurt, noul model Astra Sports Tourer

Opel va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt (17 - 27 septembrie) noul model Astra Sports Tourer, informează Opel România, potrivit Agerpres.
Economica.net - joi, 10 sept. 2015, 17:38
Opel va prezenta în premieră mondială, la Frankfurt, noul model Astra Sports Tourer

Cel mai nou membru al generaţiei de modele station wagon din clasa compactă este prevăzut cu aceleaşi funcţii inovatoare ca şi varianta înrudită cu 5 uşi, are la bază o arhitectură complet nouă şi uşoară, cu o greutate mai mică cu până la 200 kg faţă de modelul anterior, şi va fi echipat cu cea mai nouă generaţie de motoare.

Atunci când se va da drumul la comenzi, Astra Sports Tourer va fi disponibil cu Opel OnStar şi noile sisteme de infotainment IntelliLink, clienţii beneficiind de o ofertă ultramodernă şi cuprinzătoare în materie de conectivitate. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte numeroasele sisteme de siguranţă şi de asistenţă, alături de alte echipamente întâlnite până în prezent doar la modele din clasele superioare.

Potrivit Opel, modelul nou are aceleaşi dimensiuni precum cel anterior, însă oferă un spaţiu mult mai generos în interior, un confort superior pentru şofer şi pasageri, dar şi un spaţiu de încărcare mai mare.

‘Noul Astra Sports Tourer şi noul Astra hatchback sunt două părţi ale aceluiaşi întreg. Ambele reprezintă un progres pentru Opel şi pentru clasa compactă. Alături de o conectivitate ultramodernă şi un design revoluţionar, versiunea station wagon se caracterizează printr-o eficienţă ridicată’, a afirmat dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group.

În mod tradiţional, Astra Sports Tourer contribuie cu în jur de 30% din vânzările înregistrate de modelul Astra în Europa. Principalii clienţi sunt şoferii autovehiculelor de firmă şi familiile care doresc să îmbine soluţiile practice pentru spaţiul de încărcare şi confortul maxim în timpul călătoriei. Cele mai mari pieţe pentru versatilul model station wagon sunt Germania, Marea Britanie şi Italia.

Pe 26 august Opel a prezentat în România noua generaţie a hatchback-ului Astra, înaintea premierei mondiale şi lansării oficiale la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt.

Noua generaţie a modelului Opel Astra va ajunge în showroom-urile din România în luna noiembrie 2015. Versiunea în patru uşi a actualei generaţii nu mai poate fi comandată în România şi vor fi comercializate în continuare doar maşinile aflate în stoc, break-ul va putea fi comandat până la finalul anului, iar versiunea cu cinci uşi rămâne în continuare în vânzare.

Te-ar mai putea interesa și
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Explorăm impactul reducerii recompenselor pentru minerit, proiecțiile experților privind prețul Bitcoin după halvingul din aprilie 2024 și felul în care acest eveniment ar putea să modeleze......
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
O dată cu încheierea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, Senior Investment Manager la ROCA Investments, ROCA Agri ...
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, ...
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...