OPPO lansează noile Reno6 Pro și Reno6 5G în România. Ce specificaţii au

OPPO lansează în România Reno6 Pro 5G și Reno6 5G, primele smartphone-uri care vin cu garanție standard de trei ani. OPPO Reno6 Pro este disponibil la precomandă în perioada 9 -23 septembrie împreună cu OPPO Watch de 46 mm cadou.
Lidia Neagu - joi, 09 sept. 2021, 16:12
OPPO lansează noile Reno6 Pro și Reno6 5G în România. Ce specificaţii au

„Reno6 Pro vine în premieră pe piața din România cu garanție standard de trei ani, fără ca utilizatorul să fie nevoit să înregistreze codul produsului sau să facă un extra efort. Tot în premieră. Reno6 Pro este un produs care susține creativitatea prin funcțiile pe care le are și iese în evidență prin designul OPPO Glow”, a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing.

Capabilități AI pentru o experiență video portret superioară
Cu ajutorul tehnologiilor AI dezvoltate de OPPO, Reno6 Pro 5G asigură utilizatorilor posibilitatea de a surprinde fără efort videoclipuri portret din viața lor de zi cu zi.
Peste 70 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc în fiecare lună, telefoanele OPPO Reno, pentru a capta, în medie, peste 2 miliarde de fotografii și peste 200 de milioane de amintiri prin intermediul videoclipului.
Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP , iar camera selfie este de 32MP. Ceea ce conferă unicitate acestei configurații este senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale – Sony IMX766. De 1 / 1,56 ” și este echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută
la captarea mai precisă culorile.

Reno6 Pro se bucură de o serie de funcții video portret optimizate AI, precum:

Bokeh Flare Portrait Video, care asigură un efect bokeh cu accente luminoase pentru video-uri vedetă în social media. Antrenați pe un set de date OPPO de peste 10 milioane portrete, algoritmii AI permit funcției Bokeh Flare Portrait Video să ofere procesare video în timp real pentru captarea clipurilor video direct cu efectul bokeh
aplicat pe zonele luminoase din fundal, păstrând în același timp aspectul natural și luminos al subiecților portretului. Disponibil atât pe camera de pe față, cât și pe cea de pe spate, acest efect de iluminare poate fi aplicat video-urilor portret printr-un singur clic.
AI Highlight Video, detectează automat lumina ambientală și realizează astfel optimizările video necesare. Indiferent dacă înregistrarea video are loc pe timp de noapte sau pe timp de zi, cu fundal luminat puternic, AI Highlight Video ajută utilizatorii să surprindă video-uri portret mai clare, mai luminoase și în culori mai vii. La înregistrarea cu iluminare din spate, AI Highlight Video îmbunătățește de 4 ori dynamic range-ul clipului, cu ajutorul tehnologiei DOL-HDR.
Focus Tracking, oferă capabilități video de focalizare automată pe subiectul selectat, indiferent de mișcarea acestuia în cadru.

Reno6 Pro menține designul subțire și ușor, cu o grosime de 7,99 mm și cântărind doar 188 g. De asemenea, acesta moștenește designul unic OPPO Glow în două noi culori spectaculoase – Arctic Blue și Lunar Grey.

Smartphone-ul este dotat cu un ecran 3D curbat de 6,5 inci, cu o rată de refresh de 90Hz și o rată de răspuns de până la 180Hz, care asigură o experiență de vizionare cursivă și confortabilă. Ecranul este certificat HDR10 + pentru a oferi imagini mai vii și de calitate superioară. În plus, acesta prezintă funcția Light-Sensing 360 grade, activată de doi senzori, care îmbunătățește precizia reglărilor automate de luminozitate, făcând ecranul mai confortabil de privit indiferent de unghi.

Telefonul este echipat cu Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform cu un procesor Kryo 585 CPU de ultimă generație, care poate rula până la 3,2 GHz. Este cea mai mare viteză de procesare atinsă până în prezent în segmentul mobile.
De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie, ceea ce se traduce prin faptul că și atunci când rulează mai multe aplicații în același timp, Reno6 Pro funcționează în continuare fără probleme.

Pentru o mai bună disipare a căldurii, pe lângă sistemul multi-răcire existent, Reno6 Pro include un sistem Ultra-large Vapor Chamber de 31,68 cm², cu o grosime de doar 0,4 mm.

Pentru a permite utilizatorilor să se bucure de experiența Reno6 Pro o perioadă mai mare de timp, dispozitivul are o baterie de 4.500 mAh și funcția de încărcare rapidă 65W SuperVOOC 2.0, care poate realiza o încărcare de 100% în doar 31 de minute.
Pentru a adăuga un nivel suplimentar de imersiune, Reno6 Pro este echipat cu un motorul de răspuns tactil de top X-axis Linear Motor. De asemenea, capabilitățile de gaming care pot fi personalizate, precum Start rapid și modul Game Focus contribuie la o imersiune mai bună superioară.

OPPO inaugurează divizia de operațiuni regionale pentru Europa Centrală și de Est
Divizia de operațiuni regionale pentru regiunea CEE va avea sediul la Varșovia, Polonia, sub conducerea președintelui regional Johnny Zhang. OPPO operează deja în regiune în Republica Cehă, Ungaria, Kazahstan, Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina și Uzbekistan, totalizând peste 400 de milioane de utilizatori regionali. Compania și-a demonstrat angajamentul față de regiune prin investiții într-o fabrică completă de producție în Turcia, care va produce smartphone-urile Reno și Seria A și care numără deja peste 800 de angajați locali.

Suplimentar, OPPO a creat un centru de testare în România pentru a demonstra în continuare angajamentul său pe termen lung față de regiune.
OPPO este prezent pe plan local din iunie 2020, iar portofoliul OPPO a fost extins și optimizat continuu.

Te-ar mai putea interesa și
Uniunea Europeană își îndreaptă privirele spre rezervele de gaze naturale din Mozambic, pentru a compensa diminuarea importurilor din Rusia
Uniunea Europeană își îndreaptă privirele spre rezervele de gaze naturale din Mozambic, pentru a compensa diminuarea ...
Uniunea Europeană are în vedere o creştere de cinci ori a sprijinului financiar pentru misiunea militară africană din Mozambic, ţară unde atacurile islamiştilor ameninţă proiecte de gaze......
Autoritățile pro-ruse din regiunea Zaporojie acuză Ucraina că a lansat bombe în apropiere centralei nucleare
Autoritățile pro-ruse din regiunea Zaporojie acuză Ucraina că a lansat bombe în apropiere centralei nucleare
Oficiali instalaţi de Rusia în zonele ocupate din regiunea Zaporojie din Ucraina au anunţat marţi că forţele ucrainene ...
Elveția va restitui Uzbekistanului fondurile confiscate de la Gulnara Karimova, fiica fostului președinte Islam Karimov
Elveția va restitui Uzbekistanului fondurile confiscate de la Gulnara Karimova, fiica fostului președinte Islam Karimov
Guvernul elveţian a anunţat că va restitui Uzbekistanului fonduri confiscate definitiv de la Gulnara Karimova, fiica fostului ...
Premierul polonez Mateusz Morawiecki denunță atitudinea oligarhică a Franței și Germaniei și cere ca UE să revină la vechile sale principii
Premierul polonez Mateusz Morawiecki denunță atitudinea oligarhică a Franței și Germaniei și cere ca UE să revină ...
Premierul polonez Mateusz Morawiecki (foto) a denunţat oligarhia de facto impusă Uniunii Europene de Franţa şi Germania, ...