1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Oprescu: Lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului sunt întârziate aproximativ şase luni

Lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului sunt întârziate aproximativ o jumătate de an, a declarat luni primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu prilejul şedinţei CGMB, potrivit Agerpres.

31 aug, 2015 | Agerpres

'Vreo şase - şapte luni este întârzierea. Încercăm să cerem o prelungire a termenului, dacă nu se poate cred că o să absorbim cam 60% din banii europeni, restul o să plătim', a spus Oprescu jurnaliştilor.

Primarul general estima, într-o postare făcută pe Facebook pe 15 aprilie, că lucrările se vor finaliza la sfârşitul anului.

Proiectul presupune realizarea unui pasaj subteran rutier pentru a face legătura dintre Calea Văcăreşti şi strada Niţu Vasile, dar şi amenajarea a patru pasaje pietonale de-a lungul celui rutier şi către staţiile de tramvai.

De asemenea, proiectul vizează modernizarea carosabilului în intersecţia Calea Văcăreşti - Olteniţei - Niţu Vasile, prin asigurarea în sensul giratoriu a patru benzi de circulaţie, precum şi realizarea de legături pietonale printr-un pasaj subteran între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiilor de tramvai aflate pe şoseaua Olteniţei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO