1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

News

Orange a lansat o soluţie convergentă de voce fixă şi mobilă şi targetează 50% din portofoliul business

Orange România, cel mai mare operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, a lansat serviciul Business One Voice, o soluţie convergentă de voce fixă şi mobilă, găzduită în cloud.

31 oct, 2013 | ECONOMICA.net

Compania  targetează cel puţin 50% din portofoliul business existent cu această nouă soluţie de virtualizare a centralelor telefonice.

Companiile vor beneficia de o suită de funcţionalităţi prin care îşi pot optimiza investiţiile în infrastructura de telecomunicaţii. Astfel, prin virtualizarea centralelor telefonice se elimină cheltuielile aferente achiziţionării, întreţinerii, configurării şi operării echipamentelor. De asemenea, prin alocarea de resurse de voce fixă sau mobilă pe destinaţii de apel, la nivel de utilizator, grupuri sau profiluri de utilizare şi prin controlul în timp real asupra consumului acestora, clienţii pot deţine controlul total asupra costurilor.

Eficienţa angajaţilor poate fi optimizată cu ajutorul functionalităţilor de voce fixă, mobilă sau convergenţă oferite. Acestea variază de la cele simple, precum identificarea apelantului, restricţionarea şi redirecţionarea apelurilor, apel în aşteptare, personalizarea tonurilor şi muzica în asteptare, preluare apel, restricţionare sau respingere apeluri, până la cele complexe precum conferinţă, transferul în cascadă al apelurilor între numere fixe sau mobile după un scenariu prestabilit, redirecţionare de la distanţă, plan privat de numerotaţie.

Serviciul dă posibilitatea de configurare rapidă a unui robot telefonic interactiv (IVR), ce va redirecţiona apelurile în funcţie de dorinţele apelantului şi care poate fi programat în funcţie de orarul companiei, fără a mai fi necesare investiţii suplimentare în echipamente.

Clienţii pot administra serviciul de oriunde şi oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul unei interfeţe web intuitive şi simple.

Soluţia este disponibilă în 4 variante de abonament, diferenţiate prin pachetele de funcţionalităţi de voce pe care le includ. Alegerea pachetelor se face în funcţie de nevoile specifice ale unei locaţii sau ale unui grup de utilizatori.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO