1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Orange implementează serviciul de apel 4G pe sistemele de operare iOS

Operatorul telecom Orange anunţă extinderea utilizării serviciului de Apel 4G pe telefoanele mobile cu sistem de operare iOS din gama iPhone.

23 mai, 2016 | Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis luni AGERPRES, prin tehnologia ''Voice over LTE'' utilizatorii de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus şi iPhone SE vor avea acces la o conexiune şi mai rapidă a apelului, convorbiri la calitate HD, precum şi posibilitatea de a folosi în acelaşi timp servicii de voce şi internet la performanţe 4G.

Iniţiativa Orange reprezintă o nouă etapă, după lansarea în premieră în cadrul grupului Orange a Apelului 4G, în luna septembrie 2015.

Serviciul Apel 4G de la Orange a fost disponibil, până în prezent, doar pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge şi Samsung Galaxy S6 edge plus.

Orange este lider pe piaţa de telefonie mobilă din România cu 10,009 milioane de clienţi şi venituri de 935,5 milioane de euro, la 31 martie 2016. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 252 milioane de clienţi pe cinci continente.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO