Orange închiriază 13.700 mp în Green Court Bucharest

Orange închiriază 8 etaje din clădirea A - Green Court Bucharest, ocupând 13.700 mp. Proiectul suedezilor de la Skanska include trei clădiri de birouri, ce vor avea o suprafaţă închiriabilă totală de 52.000 de metri pătraţi. Dezvoltat după cele mai noi tendinţe de pe piaţa de birouri, Green Court Bucharest va fi certificat LEED Gold, asigurând un nivel ridicat de calitate.
Economica.net - lun, 16 iun. 2014, 16:55
Orange închiriază 13.700 mp în Green Court Bucharest

În noua locație, Orange România va avea peste 1500 de angajați. Procesul de relocare va începe în toamna acestui an, astfel încât rata de ocupare a clădirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzacția a fost mediată de către BNP Paribas.

În condițiile în care clădirea A din Green Court Bucharest este aproape complet închiriată, avansează în ritm rapid și lucrările la clădirea B, ce va fi finalizată în semestrul al doilea din 2015.

„Relocarea Orange România în Green Court Bucharest reprezintă un important vot de încredere în proiectul nostru și sunt bucuros că putem colabora cu una dintre cele mai mari companii de pe piața din România. Decizia luată de Orange demonstrează faptul că Skanska merge în direcția potrivită, concentrându-se pe crearea de spații de lucru prietenoase și sănătoase. Pentru ambele companii satisfacția angajaților este un factor extrem de important, de aceea punem accent pe facilitățile oferite de proiect și pe soluțiile sustenabile folosite în dezvoltarea acestuia.”, spune Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property România.

“Sunt bucuros că birourile noastre se vor muta curând în clădirea dezvoltată de Skanska în zona Barbu Văcărescu. Angajații noștri vor avea parte de spații de întâlnire și socializare, birouri open space și numeroase facilități care vor încuraja schimbul de idei și colaborarea între echipe, subliniind astfel cultura noastră organizațională deschisă și prietenoasă. Toate acestea sunt integrate într-o clădire ecologică, ce respectă abordarea noastră din punct de vedere CSRși care ne oferă condiții de muncă excelente și un mediu sănătos.”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce oferă un spațiu total de 52.000 mp, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje și 3 nivele de parcare subterană. Green Court Bucharest oferă beneficii precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau stațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriașilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București și standarde excelente de calitate.

Skanska a finanţat şi a dezvoltat 1,9 milioane de metri pătraţi de spaţii comerciale în întreaga lume, are peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri în dezvoltare, iar în următorii doi ani va începe construcţia a încă 200.000 de metri pătraţi.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Nou concept de expunere la Țiriac Collection
Nou concept de expunere la Țiriac Collection
Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei ce ...
Raport COVID 19, 28 noiembrie: Sub 1.500 de cazuri și 106 decese
Raport COVID 19, 28 noiembrie: Sub 1.500 de cazuri și 106 decese
Grupul de Comunicare Strategică anunţă duminică, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au ...
Omicron, noul Coronavirus, face ravagii. Israel și-a închis complet granițele, deși este printre țările cu cei mai mulți vaccinați
Omicron, noul Coronavirus, face ravagii. Israel și-a închis complet granițele, deși este printre țările cu cei mai ...
Israel este prima țară din lume care își închide complet granițele de team ultimei variante de Coronavirus, Omicron. ...