Premieră: Orange oferă iPhone cu chirie şi upgrade anual la ultimul model

Orange a lansat, marţi, o ofertă care le permite clienţilor cu abonament să aibă în fiecare an cel mai nou model de iPhone, plătind pe factura lunară o taxă de închiriere şi o primă de asigurare pentru telefon. Cel mai ieftin contract din ofertă ajunge la 59 de euro pe lună.
Economica.net - mar, 04 oct. 2016, 08:01
Premieră: Orange oferă iPhone cu chirie şi upgrade anual la ultimul model

Oferta „Top Upgrade” este valabilă pentru clienţii care au un abonamentde cel puţin 14 euro pe lună şi sunt de cel puţin 12 luni în reţeaua Orange.

Clienţii nu trebuie să plătească avans pentru iPhone şi trebuie să treacă la unul dintre abonamentele Orange Me fără telefon (de 11, 17 sau 23 de euro), încheiat pe minimum 24 de luni.

După alegerea tipului de abonament şi a modelului de iPhone dorit, clientul plăteşte pe factura lunară o primă de asigurare de 10 euro şi o taxă fixă de chirie pentru utilizarea telefonului, în funcţie de modelul ales.

Când apare un nou iPhone, clienţii pot merge la Orange să predea modelul din anul anterior şi să-l preia pe cel mai recent, procedură care include preungirea contractului. În programul de upgrade sunt incluse toate modelele de iPhone 7 şi 7 Plus.

Spre exemplu, pentru iPhone 7 32 GB, cel mai accesibil model din oferta Apple de anul acesta, cu abonamentul Orange Me 11 (miute şi SMS naţionale nelimitate, 3 GB net mobil şi 300 minute internaţionale UE) şi asigurarea premium obligatorie de 10 euro pe lună, factura lunară ajunge la 59 de euro, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Orange.

Astfel, chiriile percepute de Orange în programul Top Upgrade variază de la 38 de euro pentru iPhone 7 32 GB la 53 de euro pentru iPhone 7 Plus de 256 GB. Abonamentele costă 11 euro, 17 euro sau 23 de euro, iar prima de asigurare este fixă, de 10 euro pe lună.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă mult aşteptată pentru mediul de afaceri, în valoare de 500 de milioane......
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...