1EUR = 4.7231 RON | Bucureşti 28 º

IT&C

Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Garmin vivoactive 3 Music

Clienţii Orange pot achiziţiona în exclusivitate începând de joi, 4 octombrie, ceasul inteligent Garmin vivoactive 3 Music, la preţul de 329 euro.

04 oct, 2018 | ECONOMICA.net

Cu vivoactive 3 Music pasionaţii de sport şi nu numai se pot bucura de muzica preferată chiar şi în timpul antrenamentelor, oriunde s-ar afla, graţie opţiunii de stocare a fişierelor audio direct pe dispozitiv. Ceasul oferă posibilitatea de a salva până la 500 de melodii care pot fi transferate cu uşurinţă de pe computerul personal cu ajutorul aplicaţiei dedicate Garmin. Astfel, utilizatorii pot asculta melodiile preferate chiar de la încheietura mâinii, conectând ceasul la orice pereche de căşti compatibile cu Bluetooth.

Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, clienţii Orange vor descoperi un mod distractiv şi motivant de a rămâne activi. De la alergare, înot sau antrenamente de forţă la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate. Astfel, sistemul integrat de GPS oferă cu acuratețe detaliile unei sesiuni de antrenament în timp ce tehnologia Elevate permite măsurarea pulsului la încheietura mâinii pentru o mai bună monitorizare a condiţiei fizice şi a nivelului de stres.

Conectat la smartphone, ceasul poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, a vizualiza e-mailuri sau alertele primite de la aplicaţiile cel mai des folosite pe telefonul mobil.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO