Orange lansează oferte noi pentru serviciile fixe, de la 8 euro

La un an după lansarea în 90 de oraşe a serviciilor fixe de internet prin fibră optică şi televiziune, Orange atacă la preţ cu oferte de la 8 euro pe lună pentru internet prin fibră optică şi televiziune prin cablu, destinate ca şi până acum în principal abonaţilor la serviciile de telefonie mobilă ale companiei.
Economica.net - mar, 26 sept. 2017, 08:28
Orange lansează oferte noi pentru serviciile fixe, de la 8 euro

Subsidiara din România a grupului francez Orange oferă, la 8 euro, internet de 300 Mbps cu pachetul TV de bază, de 54 de canale. Clienţii pot opta pentru cel mai mare pachet de programe TV cu 3 euro în plus, iar cu încă 3 euro pot trece la internet cu viteză de 1.000 Mbps, a anunţat, marţi, compania.

Clienţii mai primesc acces gratuit în aplicaţia Orange TV Go şi de două ori mai mult internet mobil faţă de cât este inclus în planul tarifar existent.

Oferta a fost lansată sub un nou brand, Orange Love, şi se adresează, ca şi până acum, clienţilor existenţi ai serviciilor de telefonie mobilă.

Familiile care au deja cel puţin două abonamente Orange şi optează să treacă la Orange Love vor primi, în plus, 50 GB de internet mobil pe lună „pentru divertisment”.

„Orange LOVE este propunerea noastră pentru utilizatorii care au nevoie de servicii cu adevărat integrate, atât la nivelul beneficiilor fix-mobil, cât și din perspectiva experienței: factură unică și punct unic de contact. Simplitatea în utilizare, calitatea serviciilor și ofertele avantajoase sunt atributele pe care le aduce Orange Love și pe care clienții le așteaptă de la Orange, operatorul telecom preferat al românilor de peste 12 ani.” a declarat într-un comunicat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Serviciile fixe ale Orange sunt livrate prin infrastructura Telekom România, în baza unui acord de network sharing între cei doi operatori.

Compania franceză a lansat pachetele de internet fix şi televiziune pentru acasă în august 2016, în 90 de oraşe.

Orange are 124.000 de clienţi ai serviciilor fixe broadband în România, potrivit rezultatelor financiare pentru trimestrul al doilea din acest an.

Orange România este cel mai mare operator mobil de pe piaţa locală, cu peste 9,5 milioane de clienţi.

Cel mai mare operator pe piaţa de servicii fixe de internet şi televiziune este RCS & RDS, companie controlată de antreprenorul Zoltan Teszari. Prin brandul Digi, RCS & RDS a reuşit să se impună ca al patrulea operator relevant pe piaţa de servicii mobile, datorită politicii de preţuri care a adus oferte generoase de internet mobil la tarife sub cele practicate de multinaţionale.

Telekom România oferă de asemenea servicii convergente fix-mobil, iar Vodafone România a anunţat, luni, intenţia de a lansa astfel de pachete, fără a da alte detalii. Cel mai mare operator fix fără servicii mobile în portofoliu este UPC România, subsidiară a gigantului american Liberty Global, controlat de miliardarul John Malone.

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz: Suntem pregătiţi să finalizăm centrala Iernut în acest an, pentru a nu pierde banii din PNI
Romgaz: Suntem pregătiţi să finalizăm centrala Iernut în acest an, pentru a nu pierde banii din PNI
Romgaz a acordat o ultimă perioadă de 14 zile către asocierea Romelectro-Duro Felguera pentru a finaliza centrala de la Iernut, în caz contrar producătorul de gaze fiind pregătit să realizeze......
Primarul Sectorului 6 propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara
Primarul Sectorului 6 propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara
Primarul Ciprian Ciucu propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara şi amenajarea unei ...
Rusia trimite 15 nave în Marea Neagră, pe fondul tensiunilor cu SUA
Rusia trimite 15 nave în Marea Neagră, pe fondul tensiunilor cu SUA
Rusia a transferat 15 nave din Marea Caspică în Marea Neagră pe fondul unei noi escaladări a tensiunilor cu SUA, care ...
Aeroportul Brașov: Deși terminalul este aproape gata, inaugurarea s-ar putea amâna pentru anul viitor, din cauza rezilierii contractului cu Construcții Sibiu
Aeroportul Brașov: Deși terminalul este aproape gata, inaugurarea s-ar putea amâna pentru anul viitor, din cauza rezilierii ...
Șansele ca Aeroportul Brașov să mai fie inaugurat anul acesta sunt foarte mici, deși terminalul de pasageri este aproape ...