1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 11 º

News

Orange România anunţă extinderea reţelei 4G din 6 aprilie

Reţeaua 4G operată de Orange în România va fi extinsă începând cu data de 6 aprilie, a anunţat, joi, compania, într-un comunicat de presă.

06 mar, 2014 | Agerpres

'2013 a fost anul în care Orange a realizat cele mai mari investiţii de la începutul crizei economice. Astfel, valoarea investiţiilor noastre în România a crescut în 2013 cu mai mult de 30% faţă de anul 2009. În continuare ne aşteptăm ca 2014 să fie încă un an dinamic şi suntem încrezători că strategia noastră, bazată pe cea mai bună experienţă oferită clienţilor, dezvoltarea serviciilor 4G şi TV, va da rezultate şi vom fi în continuare prima alegere a românilor (...) În 2013, Orange a încheiat programul de modernizare a reţelei din mediul rural, l-a demarat pe cel din mediul urban şi a extins acoperirea 4G la nivelul întregii capitale. De asemenea, compania s-a pregătit pentru extinderea reţelei 4G începând cu 6 aprilie 2014, când vor putea fi folosite noile frecvenţe achiziţionate în 2012', a menţionat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

Începând din toamna anului trecut, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange România le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO