1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Orange va mări numărul de canale de pe platforma DTH. Nu vrea să lanseze posturi proprii

Orange România, cel mai mare operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, este în discuţii cu mai multe grupuri media pentru a creşte numărul de canale disponibile pe platforma de retransmisie prin satelit Orange TV.

17 sep, 2013 | ECONOMICA.net

“Lucrăm in acest moment  să adaptăm serviciul DTH Orange TV cât mai bine pieţei din România şi să îl îmbunătăţim. Suntem în discutii cu grupuri media pentru a creşte numărul de canale disponibile pe platformă”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România.

În acest moment Orange distribuie prin satelit 100 de canale dintre care 42 sunt în format high definition.

Majoritatea operatorilor DTH au lansat posturi de televiziune pe care le distribuie în reţeaua proprie, Orange România mizează pe producătorii de conţinut fără să intenţioneze lansarea unor canale.

“Cred că rolul nostru este să distribuim conţinut realizat de companiile de media şi nu să îl producem ci să îl împachetăm cât mai bine pe cel existent pe piaţă”, a mai spus CEO-ul Orange.

Compania a lansat aplicaţia Orange TV GO, disponibilă pentru platformele iOS şi Android, iar evoluţia numărului de clienţi pentru serviciile DTH Orange TV este una îmbucurătoare pentru operator.

“Suntem foarte bucuroşi de modul cum a crescut serviciul Orange TV de la lansarea din luna iunie, iar această nouă aplicaţie pe care am prezentat-o ne dă încrederea ca va avea o evoluţie bună”, a mai spus Fallacher.

Serviciul DTH Orange TV este disponibil în 3 pachete de programe, ale căror preţuri încep cu 5 euro pe lună, iar clienţii care au două SIM-uri în reţeaua Orange beneficiază de o reducere de 30% a abonamentului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO