1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

News

Orban: Economia și încasările bugetare au scăzut mai puțin decât se estima

Scăderea economiei și scăderea încasărilor bugetare sunt mai mici decât se estima inițial, a declarat premierul Ludovic Orban.
“Lucururile stau mai bine decât ne așteptam, față de previziunile unor analiști privind căderea economică. Scăderile de încasări la bugete sunt mai mici decât previziunile care au fost făcute, iar acest lucru se datorează și măsurilor pe care le-am luat”, a declarat premierul.

04 mai, 2020 | ECONOMICA.net

El a făcut o trecere în revistă a măsurilor luate, amintind faptul că nu au fost oprite investițiile publice din sectorul infrastructurii de orice fel. “Am permis toate activitățile economice necesare, a căror restricționare ar fi putut afecta grav economia”, a spus premierul
El a dat și câteva cifre referitoare la beneficiarii programelor guvernamentale din această perioadă: “Am avut 570.000 de angajați în plată pentru prima fază a șomajului tehnic, la data de 30 aprilie, (...) 40.000 de persoane fizice și juridice beneficiază de măsura suspendării plății ratelor, un program cu cea mai mare adresabilitate din Europa”.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO