Orbital București: A fost lansată licitația pentru DR4 – Nord Expres

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București (ADIZB) a lansat la licitație studiul de fezabilitate necesar construirii Drumului Radial 4 - Nord Expres (12,59 km). Acesta va conecta localitatea Corbeanca de A0, Centura București și Bulevardul Poligrafiei. DR4 - Nord Expres este al treilea drum radial din cele 10 incluse în proiectul Orbital București pentru care este lansată licitație.
Anemona Andone - vin, 30 sept. 2022, 14:42
Orbital București: A fost lansată licitația pentru DR4 - Nord Expres

Vineri, 30 septembrie, a fost publicat anunțul de licitație pentru Elaborare documentație tehnică Studiu de Fezabilitate (SF), elaborare Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAC) si obtinerea Autorizatiei de Construire (AC) pentru obiectivul de investiții „ORBITAL BUCURESTI DRUMUL RADIAL 4 (DR 4- NORD EXPRES)”.

Valoarea estimată a achiziției este cuprinsă între 16,90 milioane de lei și 19,97 milioane de lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 noiembrie 2022, potrivit calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Durata contractului va fi de 12 luni.

𝗗𝗥𝟰 – 𝗡𝗼𝗿𝗱 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀, cu o lungime de 12,59 km realizează conexiunea localității Corbeanca la Autostrada A0, apoi se prelungește spre DNCB și Bulevardul Poligrafiei. Costul total estimat al construcției este de 102,3 milioane de euro cu TVA.

ADIZB a mai lansat până acum licitație pentru DR1 – Vest Expres (Ciorogârila – A0 – Domnești – Centura București – Bulevardul Timișoara) și DR9 – Sud Expres (Gara Progresul – Bd. Metalurgiei – Berceni – Centura București – A0 – Vidra)..

Drumurile radiale vor uni Capitala și 30 de localități din Ilfov de actuala centură și de viitoarea Autostradă de Centură a Capitalei (A0). În total, cele zece drumuri radiale înseamnă aproape 100 de kilometri de drum nou.

Te-ar mai putea interesa și
Nicuşor Dan: Costurile pentru recepţionarea Podului Basarab – 130.000.000 de lei. Constructorul ar putea plăti o parte
Nicuşor Dan: Costurile pentru recepţionarea Podului Basarab – 130.000.000 de lei. Constructorul ar putea plăti o ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că vor fi necesare aproximativ 130 de milioane de lei în vederea aducerii Podului Basarab la standarde şi realizarea recepţiei....
Autostrada Transilvania: CNAIR închide duminică lotul Chețani – Câmpia Turzii, pentru exercițiu NATO
Autostrada Transilvania: CNAIR închide duminică lotul Chețani – Câmpia Turzii, pentru exercițiu NATO
CNAIR informează participanții la trafic că duminică, 12 mai 2024, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada ...
Incendiu la o rafinărie la circa 200 de kilometri de Moscova în urma unui atac ucrainean cu drone
Incendiu la o rafinărie la circa 200 de kilometri de Moscova în urma unui atac ucrainean cu drone
Un atac ucrainean cu drone a provocat vineri dimineaţă un incendiu la o rafinărie în regiunea rusă Kaluga, la 200 de ...
Grupul Mol a înregistrat un profit brut de 382 de milioane de dolari, în scădere cu 29%, după primul trimestru
Grupul Mol a înregistrat un profit brut de 382 de milioane de dolari, în scădere cu 29%, după primul trimestru
Grupul Mol a înregistrat în primul trimestru un profit înainte de impozitare de 382 milioane de dolari, în scădere cu ...