1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Ordonanța care prelungește suspendarea executărilor silite a apărut în Monitor. Finanțele spun că executările făcute ieri au fost ilegale

Ministerul Finanțelor a informat astă seară că OUG care prelungește facilitățile fiscale existente până la 25 octombrie a fost publicată în Monitorul Oficial. Vine și cu precizări, după ce ieri mai multe firme s-au plâns că au avutconturile poprite de autorități din cauza întârzierii Ordonanței de prelungire a supendării executării silie.

26 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

Ordonanța de urgențã a Guvernului nr. 181/2020 privind unele mãsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative, publicatã pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la rubrica transparențã decizionalã/acte normative aprobate, a fost publicatã în Monitorul Oficial nr. 988 din 26 octombrie 2020.

Ministerul Finantelor Publice precizeazã faptul cã executãrile silite prin poprire nu puteau fi executate, potrivit legislației în vigoare.

Aici aveți textul proiectului de OUG.

Mai multe firme s-au plâns că în cursul zilei de ieri autoritățile le-au poprit conturile bancare în contul datoriilor acumulate de la începerea stării de urgenta. Măsura suspendării executărilor expira pe 25 octombrie. Ministerul Finanțelor a hotărât să prelungească facilitatea până la 25 decembrie, însă actul de prelungire a fost publicat abia azi în Monitorul Oficial.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO