1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Imobiliare

OUG privind organizarea şi desfăşurarea recensământului populaţiei şi locuinţelor în 2021, publicată în Monitorul Oficial

Guvernul a reglementat, în şedinţa din 4 februarie, prin OUG, desfăşurarea recensământului populaţiei şi locuinţelor în anul 2021, actul normativ fiind publicat miercuri în Monitorul Oficial, anunţă Agerpres.

12 feb, 2020 | Agerpres

Potrivit ordonanţei de urgenţă, recensământul are ca obiectiv producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socio-economice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele.

În termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a OUG se constituie Comisia centrală pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor.

Recensământul se desfăşoară etapizat în perioada iulie - noiembrie 2021.

Momentul de referinţă al recensământului este ziua de 1 mai 2021, prevede OUG.

Tot miercuri a fost publicată şi OUG pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact asupra sistemului achiziţiilor publice.

Aceasta prevede, printre altele, operaţionalizarea completurilor de judecată specializate pe achiziţii publice.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO