1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Ovidiu Şandor a dat în folosinţă o parcare cu 700 de locuri în Isho Timişoara, care va deservi şi zona centrală a oraşului

Dezvoltatorul imobiliar Mulberry Development, deținut de omul de afaceri Ovidiu Șandor, a dat în folosință parcarea supraetajată din noul cartier Isho, situată la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și centrul istoric al Timișoarei.


17 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Parcarea are nouă etaje și o capacitate de 700 de locuri și va avea un sistem de management inteligent al locurilor disponibile.

Noua parcare va deservi noua clădire de birouri din Isho, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului, funcționând atât pe bază de abonament, cât și cu tarifare orară. Noua facilitate va contribui la îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oraș din cauza lipsei locurilor de parcare - BulevardulTake Ionescu – Punctele Cardinale – zona pietonală din Cartierul Cetate.

Isho Parking are un sistem de camere video care detectează numerele de înmatriculare ale autoturismelor permițând accesul abonaților fără a mai fi necesară utilizarea unui card de acces. De asemenea, automatele de parcare sunt dotate cu POS pentru a facilita timpul de așteptare pentru efectuarea plății prin încurajarea tranzacțiilor efectuate electronic. 

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosință a noii facilități, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri care vor constitui proiectul multifuncțional Isho, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare. Noua parcare este gândită pentru a putea crea o zonă rezidențială complet pietonală la nivelul solului. Spațiul care rezultă este utilizat pentru amenajarea unui parc, pentru piste de biciclete, precum și pentru crearea unui  parcurs pietonal coerent și estetic, animat de terase, magazine, restaurante și cafenele. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO