1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

P3 dezvoltă un nou parc logistic de 80.000 mp lângă Bucureşti şi va lansa un proiect pentru limitarea lipsei de forţă de muncă

Alături de posibila extindere a parcului logistic P3 Bucharest A1, acum de 372.000 mp de depozite, și încă 100.000 mp de teren care poate fi dezvoltat în 6 luni în noi depozite, dezvoltatorul și administratorul  ceh P3 plănuiește dezvoltarea a încă unui parc logistic de 80.000 mp la Dragomirești Vale, lângă autostrada A1 şi încearcă să atenueze problema forţei de muncă pentru chiriaşii companiei.

13 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

„P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 mp - care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren începând cu a doua parte a acestui an. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3”, spune Sînziana Pardhan, managing director P3 în România.

De altfel, potrivit lui Pardhan, P3 e în plină expansiune atât în Bucureşti, cât şi în alte regiuni ale ţării, fie prin construcţia de noi depozite, fie prin achiziționarea de active existente. 

Una dintre principalele provocări cu care se confruntă compania, ca de altfel întreaga economie, priveşte dificultățile răspândite în găsirea forței de muncă calificate.

Acest lucru are un efect indirect pentru P3, prin impactul asupra afacerii chiriașilor și furnizorilor.

„Lucrăm împreună cu chiriașii noștri pentru a atenua această problemă și vom anunța în curând o nouă inițiativă în Parcul P3 Bucharest A1 pe care am dezvoltat-o pentru a aborda limitările forței de muncă. În ciuda acestor limitări, credem cu tărie că România are un potențial puternic de creștere pentru piața de depozitare, iar până în prezent 2019 s-a dovedit a fi un an bun în ceea ce privește activitatea de piață”, susţine Sînziana Pardhan.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO