1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Pall-Ex a investit 6 milioane de euro într-un hub logistic de 6.000 mp

Pall-Ex România, companie de transport și distribuție expres de marfă paletizată, a inaugurat la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, un hub de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.

20 apr, 2019 | | ECONOMICA.net

Noul terminal are o suprafață de 6.000 metri pătrați și 24 de porți, ceea ce înseamnă că se pot încărca și descărca 24 camioane simultan. Mai mult, suprafeței din interior i se adaugă și parcarea de 3.000 metri pătrați, destinată exclusiv camioanelor care așteaptă să fie încărcate sau descărcate, pentru o și mai bună operativitate.

Proiectul este unul de amploare pentru Pall-Ex România, investiția totală în proiectarea, construcția și dotarea terminalului la cele mai înalte standarde din domeniu depășind 6 milioane de euro.

Capacitatea numărului de paleți manevrați în noul depozit crește de la 2.000 la 3.500 de paleți pe noapte, iar timpul de încărcare și descărcare al camioanelor scade de la 7 la 5 ore.

Noul hub găzduiește de asemenea și sediul central al companiei. 

Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 38 de unităţi în țară. De la lansarea pe plan național, din 2011 și până în prezent, Pall-Ex a transportat peste 2 milioane de paleți în România și își propune ca, odată cu lansarea noului hub, să ajungă la peste 2,7 milioane de paleți până la finalul anului.

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO