1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

News

Paradis Vacanțe de Vis a decalat termenele de plată pentru Early Booking până aproape de 1 iunie

Agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis a decalat termenele de plată pentru Early Booking până aproape de 1 iunie. Termenele de anulare fără penalizări sunt până cu 21 – 14 zile înainte de check in, iar plățile vor fi eșalonate fără restricții, în funcție de cum doresc clienții, în condțiile în care turismul e foarte afectate de pandemia de Covid-19.

11 mai, 2020 | ECONOMICA.net

”Litoralul nostru rămâne clar prima opțiune a românilor pentru sezonul estival. Majoritatea turiștilor vor plajă și soare. Este evident că nu vom mai putea vorbi de același turism pe care îl știam până acum. De data asta, turiștii vor alege litoralul pentru relaxare și mai puțin pentru distracție. Nu vom mai putea vorbi de evenimente, de festivaluri, de concerte sau de cluburi deschise. Însă hotelierii își așteaptă turiștii și cei care vor deschide vor garanta toate măsurile de siguranță și de igienă”, declară Aurelian Marin, directorul general al „Paradis Vacanţe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat Litoralului. 

”Paradis Vacanțe de Vis” negociază atent și, de asemenea, ca urmare a negocierilor avute cu fiecare furnizor în parte, este în măsură să ofere tarife care corespund așteptărilor turiștilor.

”Toată lumea așteaptă reglementări clare și oficiale. Până atunci, multe restaurante și hoteluri își fac propriile reguli adaptând măsuri care deja se iau în alte state. Noi, alături de hoteluri, vom încuraja servirea mesei de către turiști în restaurantele structurilor de cazare, întrucât considerăm că avem garanția serviciilor și măsurilor de siguranță corecte și eficiente”, subliniază Aurelian Marin.

În ceea ce privește derularea sezonului estival pe Litoralul românesc, consultanții ”Paradis Vacanțe de Vis” estimează că, după data de 1 iunie, la mare vom avea deschise majoritatea hotelurilor. Potrivit agenției, stuația va fi astfel:  

► O lună iunie cu un grad de acoperire satisfăcător

► O perioadă 1 iulie – 23 iulie cu un grad bun de acoperire

► O perioadă 24 august – 10 septembrie cu un grad foarte bun de acoperire

► 2-3 săptămâni în septembrie cu un grad bun de acoperire

 De altfel, Paradis Vacanțe de Vis a realizat un studiu cu clienții proprii, în urma căruia rezultă că: 

► 71% doresc să vină și anul acesta pe Litoral. Dintre aceștia, 53% spun că vor veni sigur dacă vom avea o ameliorare semnificativă (spre zero) a pandemiei iar 18% nu sunt siguri dacă se vor decide să vină în situația contrară

► 15% nu știu să spună acum dacă ar dori să vină sau nu

►  14% nu doresc să-și facă vacanța anul acesta pe litoral

Potrivit lui Aurelian Marin, turismul de litoral va întâmpina schimbări și pe termen mediu și lung. Va exista o creștere a cererii din partea clienților. Vom avea, anul acesta, turiști care nu au mai fost de mult timp pe litoral și care vor fi plăcut impresionați. Ca o consecință a pandemiei și a efectelor economice prezente și ulterioare vom avea o îmbunătățire sensibilă a serviciilor acordate de către furnizori. Vor crește grija și responsabilitatea față de client, dar și atașamentul clienților față de locațiile care își arată și își manifestă în mod real grija față de nevoile clienților. Nu în ultimul rând, apar noi nevoi ale clienților legate de siguranță și încredere.

Directorul general ”Paradis Vacanțe de Vis” consideră că este obligatoriu ca voucherele aferente anului 2020 să fie acordate acum, în luna mai, pentru stimularea turismului în România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO