Paravion: Turiştii care au planificat zboruri la Bruxelles în intervalul 22-31 martie le pot anula sau reprograma

Turiştii români care şi-au planificat zboruri spre capitala Belgiei în intervalul 22 - 31 martie pot anula călătoriile, cu rambursare integrală, sau pot fi rerutaţi, fără costuri suplimentare, pe date ulterioare de călătorie, a anunţat agenţia online de turism Paravion, după ce marţi dimineaţa au avut loc incidente violente în aeroportul Zaventem din Bruxelles, soldate cu morţi şi răniţi, potrivit Agerpres.
Economica.net - mar, 22 mart. 2016, 21:31
Paravion: Turiştii care au planificat zboruri la Bruxelles în intervalul 22-31 martie le pot anula sau reprograma

După incidentele din 22 martie, soldate cu două explozii în aeroportul Zaventem din Bruxelles, companiile aeriene care operează zboruri din România spre capitala Belgiei au anulat cursele, până la noi informaţii din partea autorităţilor. Biletele achiziţionate pot fi rambursate integral sau rerutate.

‘Clienţii Paravion care au plănuit călătorii spre capitala belgiană şi doresc să renunţe sau să le reprogrameze au tot suportul agenţiei în aceste demersuri. Potrivit informaţiilor Paravion, cea mai mare agenţie de turism online din România, toate biletele emise şi neutilzate pe curse operate TAROM între Bucureşti şi Bruxelles, în perioada 22 – 31 martie, vor fi rambursate integral sau rerutate, fără penalizare, pe rute ulterioare de călătorie’, a precizat agenţia.

Şi zborul operat de Blue Air din Bacău spre capitala Belgiei pe 22 martie a fost anulat, turiştii având la dispoziţie opţiunea de rerutare sau rambursare integrală a biletelor achiziţionate.

‘Ce s-a întâmplat la Bruxelles este tragic. Suntem alături de Belgia în aceste momente, şi, în acelaşi timp, vrem să îi asigurăm pe toţi turiştii români care se află în Bruxelles, sau aveau în plan această destinaţie, că Paravion este alături de ei, cu tot suportul tehnic de care au nevoie pentru a se întoarce acasă sau a-şi replanifica demersul de călătorie’, a declarat Remus Vişan, director general Paravion.

Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE), exploziile cu bombă din capitala Belgiei, de pe data de 22 martie 2016, sunt urmarea unui atac terorist, soldate cu cu pierderi de vieţi omeneşti şi numeroşi răniţi. În continuarea informaţiilor făcute publice, MAE pune la dispoziţia cetăţenilor români precum şi rudelor acestora, contactele telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, precum şi telefonul mobil de urgenţă al secţiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.

Te-ar mai putea interesa și
APIA a început să acorde subvențiile pentru porcine și păsări
APIA a început să acorde subvențiile pentru porcine și păsări
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a început plata cererilor depuse în anul 2020 pentru Măsura 14 - Plăţi privind bunăstarea animalelor, atât pentru pachetul......
Johnson & Johnson amână distribuirea vaccinului său în Europa, după apariția unor cazuri de tromboze în SUA. UE cere explicaţii
Johnson & Johnson amână distribuirea vaccinului său în Europa, după apariția unor cazuri de tromboze în SUA. ...
Grupul farmaceutic american Johnson & Johnson a anunţat marţi că a luat decizia să amâne începerea distribuirii vaccinului ...
Franța a supendat toate zborurile din și spre Brazilia
Franța a supendat toate zborurile din și spre Brazilia
Franţa a decis să suspende până la noi ordine toate zborurile între Brazilia şi Franţa din cauza îngrijorărilor ...
CEO Levi Strauss: Pandemia a făcut să se încheie moda blugilor strâmți
CEO Levi Strauss: Pandemia a făcut să se încheie moda blugilor strâmți
Au apărut veşti bune pentru americanii care s-au îngrăşat în timpul pandemiei de COVID-19: blugii strâmţi nu mai ...