Pariuri Argentina – Franța pe platformele online

Până la aflarea clasamentului final al ultimei ediții a Campionatului Mondial de Fotbal  din 2022 ne mai despart doar două meciuri. Miza este extrem de important atât pentru finala mică, cât și pentru finala mare, fiind de fapt vorba de ocuparea unei poziții pe podium în cea mai importantă întrecere fotbalistică de pe glob.
Ion Dobreanu - vin, 16 dec. 2022, 15:54
Pariuri Argentina - Franța pe platformele online

Cum până la aflarea rezultatelor finale mai este foarte puțin, cei care vor să plaseze pariurile sportive  pot vedea deja cum arată ultimele cote ale celui mai așteptat meci al anului.

Cele două echipe care se vor lupta pentru cupa de la acest campionat mondial sunt Argentina și Franța. Ele au reușit această performanță după victoriile din semifinale. Prima dintre acestea a trimis Croația în finala mică, iar cea de-a doua a stabilit că Marocul va fi contracandidata Croației.

În finala mare se întâlnesc așadar Argentina, după ce a bătut Croația cu 3-0 și Franța, după ce a bătut Marocul cu 2-0. Ambele echipe sunt în formă, cu jucători de valoare și o motivare foarte puternică de a lupta și a câștiga. Ambele dețin alte două cupe, Franța fiind și actuala deținătoare a cupei.

Astfel în zilele următoare vom asista la definitivarea clasamentului final. Sâmbătă vor fi stabilite locurile 3 și 4, iar duminică marea finalistă. Dacă vrei să vezi cum stau ultimele cote, cu puțin timp înainte de meciuri, poți accesa pariuri Argentina-Franta la Betfair.

Cine va câștiga Campionatul Mondial din 2022?

Este destul de greu de estimat și anticipat cine va merge acasă cu cupa de anul acesta.  Ambele echipe sunt foarte puternice și motivate, fiind conduse de jucători de excepție, care dau valoare jocului și contribuie rapid la redresarea și schimbarea unei situații în dezavantaj.

Argentina beneficiază de experiența și talentului Lionel Messi, un  jucător  care mai are încă multe de arătat și în formă foarte bună la ultimul meci de Cupă. Franța dispune de Kylian Mbappe, un jucător dornic să se impună și să-și dovedească forța și înzestrările.

Cele două echipe se întâlnesc pentru a treisprezecea oară în istorie și a patra oară la acest campionat.  Argentinienii au câștigat până acum șase dintre cele doisprezece jocuri, francezi  trei și trei meciuri s-au încheiat la egalitate.

Prima confruntare din istorie a avut loc în 1930, în faza grupelor de Cupă Mondială. Al doilea meci s-a disputat după 48 de ani, tot la un campionat mondial. La aceste întâlniri, ambele partide au fost câștigate de sud-americani.

Ultima întâlnire a avut loc în urmă cu patru ani, tot la Cupa Mondială,  în optimile de finală, meci încheiat cu scorul de 4 la 3, în avantajul Franței.
În aceste condiții, fiind vorba despre o istorie și rezultate foarte echilibrate, este destul de dificil de anticipat și stabilit cine va fi câștigătoarea Cupei Mondiale din Qatar 2022.

În concluzie dacă vrei să vezi care sunt cotațiile și să pui pariuri pentru cine va merge acasă cu trofeul de anul acesta, ai la dispoziție  numeroase cote pe Betfair.

Nu pierde din vedere că pariurile sportive de orice fel sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani. Pariurile implică și riscul de a pierde, este important un joc responsabil și echilibrat.

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor de penetrație la Prelungirea Ghencea și......
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...