1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Parlament: Proiectul de buget pentru MAE, aprobat de comisiile de specialitate

Comisiile de specialitate ale Parlamentului au aprobat, sâmbătă, bugetul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) în forma propusă de Guvern.

04 feb, 2017 | Agerpres

Cele 21 de amendamente formulate au fost respinse de Comisiile de buget ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

MAE va primi în 2017 o sumă de 768 de milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat adoptat marţi seară de Executiv.

În bugetul MAE se regăsesc sume dedicate afacerilor europene, care au fost prezentate de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a subliniat că după ce MAE a cumpărat anul trecut 70 de maşini, în 2017 va achiziţiona alte 50 de maşini.

"Anul acesta avem prevăzut în buget achiziţionarea a 50 de maşini. În afara maşinilor de reprezentare, care trebuie să aibă o anumită ţinută, marea majoritate a maşinilor achiziţionate şi pe care vorbim că le vom achiziţiona reprezintă cea mai bună maşină din lume de teren la ora actuală, Duster, din care avem şi o serie specială, care se numeşte Duster Diplomat", a spus Meleşcanu.

De asemenea, Meleşcanu a precizat că se va continua reabilitarea şi modernizarea clădirilor din străinătate ce aparţin instituţiei. Citeşte mai multe pe Agerpres.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO