1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

News

Parlamentarii, împiedicaţi să iasă din localul unde discutau cu opozanţii proiectului de la Roşia

Peste 1.000 de persoane s-au strâns, miercuri seară, la restaurantul din Câmpeni unde membrii Comisiei parlamentare s-au întâlnit cu opozanţii proiectului de la Roşia Montană şi au blocat ieşirea parlamentarilor, strigând "Hoţii" şi "Uniţi, salvăm Munţii Apuseni", în zonă fiind mobilizaţi jandarmi.

25 sep, 2013 | Mediafax

Membrii Comisiei parlamentare Roşia Montană s-au întâlnit, miercuri seară, la un restaurant din Câmpeni, cu opozanţii proiectului, respectiv cu reprezentanţi ai unor ONG-uri, societăţi comerciale şi asociaţii profesionale.

În momentul în care au încercat să iasă din restaurant, cei 13 parlamentari au fost împiedicaţi, ieşirea fiind blocată de aproximativ o mie de persoane care se opun proiectului minier.

Oamenii au încercat să forţeze cordoanele de jandarmi, strigând "Hoţii" şi "Uniţi, salvăm Munţii Apuseni".

După ce parlamentarii au stat circa 15 minute în curtea restaurantului, jandarmii au reuşit să elibereze drumul, astfel că aceştia au putut pleca, protestatarii reuşind să lovească de câteva ori microbuzul în care se aflau aceştia.

În curtea restaurantului, la ora transmiterii acestei ştiri se află ziarişti care nu reuşesc să iasă din cauza mulţimii, protestele continuând.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO