1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Finanţe şi bănci

Parlamentul a stabilit ca joi să fie depuse amendamentele asupra bugetului. Votul final este planificat pentru miercuri

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au stabilit ca ziua de joi să fie consacrată depunerii amendamentelor la proiectul Legii bugetului de stat şi la cel al asigurărilor sociale de stat, de către grupurile parlamentare şi de către parlamentari, dezbaterea pentru avize în comisii după depunerea amendamentelor, iar vineri să înceapă dezbaterea în Comisiile reunite de buget-finanţe, până la finalizarea raportului, a anunţat miercuri seara liderul Grupului parlamentar liberal, Ludovic Orban, la încheierea şedinţei birourilor, potrivit Agerpres.

09 dec, 2015 | Agerpres

'Principala temă a fost programarea dezbaterii Legii bugetului de stat şi a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat. S-a stabilit ca termen pentru depunerea amendamente de către grupurile parlamentare şi de către parlamentari ziua de joi, dezbaterea pentru avize în comisii după depunerea amendamentelor, şi vineri să înceapă dezbaterea în Comisiile reunite de buget-finanţe, cele care realizează raportul, până la finalizare', a afirmat Oraban.

El a adăugat că s-a mai stabilit ca lunea viitoare să se întrunească din nou Birourile permanente reunite pentru a face programarea dezbaterilor de fond în plen şi pentru susţinerea amendamentelor.

'Cel mai probabil, dezbaterea în plen o să înceapă în cursul zilei de luni, dacă Comisiile reunite de buget-finanţe vor finaliza raportul asupra celor două proiecte de lege. Votul final o să fie, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri, dacă se va finaliza dezbaterea în plen, pentru că s-a stabilit să lucrăm cu program prelungit', a precizat Orban.

Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, au fost transmise miercuri Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute şi adoptate în procedură de urgenţă, informează un comunicat al Executivului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO