Parteneriat CEC Bank – Scala Assistance pentru achiziție rapidă de roviniete în aplicația CEC Bank Mobile Banking

Începând din luna iunie, rovinietele pot fi achiziționate direct din aplicațiile de mobile și internet banking ale CEC Bank. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au  acces la o modalitate rapidă și facilă pentru a achiziționa sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghișee și fără a completa date bancare.
Gabriela Ţinteanu - mie, 16 iun. 2021, 11:24
Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achiziție rapidă de roviniete în aplicația CEC Bank Mobile Banking

Întregul proces de achiziție a rovinietei în aplicația de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secțiunea dedicată din aplicație, care servește și ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicație.

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorința de a călători după o perioadă lungă de restricții, dar în care se menține nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluții cât mai la îndemână, facile și sigure, pentru achiziția documentelor de drum necesare -în acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicația de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcție, care le permite posesorilor de vehicule să achiziționeze rovinieta obligatorie extrem de rapiddeclară Radu Banzea, Director General Scala Assistance.

Ne bucurăm că am adăugat această nouă funcționalitate în platformele noastre de banking digital înainte de perioada concediilor. Fie că este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte – o săptămână, o lună sau 30 de zile-, am pus la dispoziția clienților o metodă de plată rapidă și sigură, ce poate fi accesată oricând și de oriunde” -declară Mugur Podaru, Director Operațiuni la Distanță în cadrul CEC Bank. 

Aplicația de mobile banking a CEC Bankoferă în prezentuneledintre celemaiavansatefuncționalități din piațăși are peste 120.000 de utilizatori, în creștere cu peste 100% în ultimul an.

Opțiunea de comandă a rovinietei în aplicație se alătură unei suite de funcționalități care mai cuprinde, printre alteleintegrare cu ghiseul.ro pentruvizualizareașiachitareataxelor, impozitelorșiamenzilor, Plăți instant și Alias Pay (plăți pe bazanumărului de telefon) cătredestinatari cu conturi la bănci care au aderat la acestserviciuTransfond sau conectareaconturilor de la altenouăbănci de top șiinstituțiifinanciare, pentruvizualizareasolduluiși a tranzacțiilor.

Aplicația de mobil CEC Bank Mobile Banking este disponibilă în Google Play și AppStore. Opțiunea de achiziție a rovinietei este accesibilă și pe platforma web de internet banking a CEC Bank.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
 Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, referitor la posibilitatea eliminării impozitului pe concediile medicale, că această problemă trebuie "judecată cu precauţie",......
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
CNAIR a deschis circulația joi, la ora 15:00, pe drumul de mare viteză DEx16 Centura Oradea - A3, a informat Cristian Pistol, ...
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut în ţările din afara blocului comunitar 867.000 de tone de ...
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, ...