Parteneriat Ymens – Microsoft România pentru soluţii destinate IMM-urilor

Ymens, membră a grupului TeamNet, singura companie din România care oferă o platformă cloud dedicată soluţiilor de business, lansează soluții de eficientizare a comunicării şi colaborării printr-un parteneriat cu Microsoft.
Economica.net - mie, 20 nov. 2013, 11:00
Parteneriat Ymens – Microsoft România pentru soluţii destinate IMM-urilor

Devine astfel singura companie din România care oferă soluțiile Microsoft găzduite în propria platformă dar și ca reseller de Office 365. Ymens estimează că peste 10% din cifra de afaceri pentru 2014 va fi generată de noile soluții de colaborare și comunicare.

La începutul acestui an, compania de cercetare Markets and Markets a estimat pentru perioada 2013 – 2018 o creștere medie anuală de 24,8% a pieței de soluții de comunicare și colaborare oferite ca serviciu (UCaaS). Studiile de piață au indicat alinierea cererii din ţara noastră la tendințele de creștere de la nivel global, zona de colaborare și comunicare regăsindu-se astfel în top trei priorități pentru investițiile în cloud-ul public.

Suita de comunicare și colaborare Ymens introduce soluțiile Microsoft cunoscute și validate pe piața din România, precum cele mai recente versiuni ale Microsoft Office, Sharepoint, Exchange și Lync, cu impact substanțial în creșterea competitivității organizațiilor.

Pentru a răspunde cerințelor variate din piață, Ymens va oferi produsele Microsoft în două modalități: în regim hosted, respectivsoluțiile vor fi găzduite în platforma Ymens, ofertă ce răspunde în mod particular cerințelor de personalizare și integrare cu alte soluții, iar în regim standard, prin vânzarea Microsoft Office 365. În ambele variante, clienții care vor alege noile soluții din oferta Ymens vor câștiga un mediu de lucru sigur, care facilitează colaborarea şi este disponibil de oriunde şi oricând, inclusiv prin dispozitive mobile precum smartphone sau tabletă.

“IMM-urile, companiile mari dar şi instituţiile publice sunt interesate de creşterea eficienţei activităţii angajaţilor şi generează o cerere din ce în ce mai mare pentru soluţii de comunicare şi colaborare performante. Ymens răspunde cerințelor din piaţă introducând aceste soluţii într-o platformă integrată, singura de acest gen din România în acest moment. Modelul de business pe care îl promovăm şi asocierea cu Microsoft consolidează poziţionarea noastră ca “one-stop-shop” pentru organizațiile românești în căutare de soluții de business moderne și accesibile financiar.”, a declarat Bogdan Balaci, CEO Ymens.

Soluțiile de colaborare oferite de Microsoft intră acum în portofoliul Ymens sub numele de eMail, Portal și Comunicator. Aceste soluții de productivitate de ultimă generație răspund cerințelor tuturor tipurilor de organizații publice și private din România.

Clienții care au nevoie de versiunile standard ale produselor pot accesa cu ușurință soluția Office 365 prin intermediul Ymens. Pentru companiile cu nevoi de utilizare mai complexe, Ymens oferă soluțiile Microsoft găzduite într-un centru de date localizat în România și completate cu servicii personalizate de consultanță, implementare, suport și training, totul la costuri accesibile. În funcție de necesități, soluțiile de colaborare găzduite în platforma Ymens pot fi achiziționate independent sau corelate între ele precum și cu celelalte soluții de business disponibile.

Te-ar mai putea interesa și
Alegeri Italia: Giorgia Meloni e favorită să devină prim ministru, dar votanţii rămân divizaţi (agenţii)
Alegeri Italia: Giorgia Meloni e favorită să devină prim ministru, dar votanţii rămân divizaţi (agenţii)
Italienii votează duminică în cadrul unui scrutin care are mari şanse să ducă la instituirea celui mai de dreapta guvern de la Roma de la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial şi la......
Hidroelectrica va depune ofertă de cumpărare a CEZ Vânzare, firmă cu 1,4 milioane de clienți
Hidroelectrica va depune ofertă de cumpărare a CEZ Vânzare, firmă cu 1,4 milioane de clienți
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, va depune o ofertă pentru cumpărarea firmei ...
Asistentul secretarului american al Apărării pentru securitate internaţională, în vizită în România
Asistentul secretarului american al Apărării pentru securitate internaţională, în vizită în România
Asistentul secretarului american al Apărării pentru securitate internaţională, Celeste Wallander, aflată în vizită ...
Manfred Weber: Bulgaria şi România trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen
Manfred Weber: Bulgaria şi România trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen
Preşedintele formaţiunii paneuropene Partidul Popular European (PPE), Manfred Weber, a declarat duminică, la Sofia, că ...