1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Pasagerii Air France îşi pot utiliza aparatele electronice pe toata durata zborului

Pasagerii Air France îşi pot utiliza aparatele electronice pe toată durata zborului, începând din luna februarie 2014, informează compania.

20 feb, 2014 | Agerpres

Această decizie a venit pe fondul noilor reglementări ale Agenţiei Europene pentru Siguranţa Aeriană care dau undă verde folosirii telefoanelor mobile, tabletelor şi laptop-urilor pe toată durata zborului, în Flight Mode, fără a afecta siguranţa zborului.

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam - Schiphol. Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care are 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către mai mult de 1.000 de destinaţii din 187 de ţări.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO