1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

News

Pasajul subteran de la Piaţa Sudului va fi gata în două luni, iar lucrările la podul peste Dâmboviţa vor fi încheiate în august

Lucrările de la pasajul subteran din Piaţa Sudului vor fi gata în luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dâmboviţa, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat în august, potrivit  News.ro.

18 feb, 2017 | News.ro

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a declarat pentru News.ro că lucrările de la pasajul subteran din Piaţa Sudului vor fi gata în luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dâmboviţa, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat în august, urmând să fie începute lucrările la construcţia drumului care leagă podul de Şoseaua Olteniţei.

Acesta a precizat că, în cazul podului peste Dâmboviţa, de anul viitor circulaţia în zona Vitan – Bârzeşti se va desfăşura fără blocaje.

Construcţia Pasajului Piaţa Sudului a început în primăvara anului 2014 şi trebuia terminată la sfârşitul anului 2015, dar, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, termenul a fost prelungit până la 30 iunie 2016.

Mai multe pe News.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO