Patronii Dedeman vor să cumpere o parte din „Viitorul” lui Hagi – GSP.ro

Gică Hagi negociază vânzarea unei bucăți din club către frații Pavăl în cel mai bun moment din istoria Viitorului: cu cedarea lui Ianis la Genk tocmai a ajuns la 35 de milioane de euro primiți doar din transferuri în șapte ani, scrie gsp.ro.
Economica.net - lun, 15 iul. 2019, 11:53
Patronii Dedeman vor să cumpere o parte din

Popescu a dezvăluit într-un interviu din Gazetă că e iminent anunțul cedării unei părți din clubul Viitorul către afaceriști români. Hagi a confirmat tratativele, pe care Popescu le poartă în mod direct. Nici unul dintre ei nu a pronunțat numele persoanelor sau al societății cu care negociază, dar surse de la Ovidiu susțin că „pețitorii” ar fi frații Dragoș și Adrian Pavăl, patronii companiei Dedeman și ai magazinelor cu materiale de construcții și de amenajări interioare. Citeşte mai departe pe gsp.ro.

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, care deţin Dedeman, au o avere estimată între 1,1 şi 1,2 miliarde de euro, conform Top 300 Capital, au investit în real estate, au devenit dezvoltator imobiliar și au cumpărat acţiuni pe bursă de la un producător de materiale de construcții și companii din energie şi au lansat un fond de investiții cu o valoare de 50 de milioane de euro dedicat antreprenorilor români.

Citeşte mai mult despre afacerile Dedeman aici

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...