1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Patronii Dedeman vor să cumpere o parte din "Viitorul" lui Hagi - GSP.ro

Gică Hagi negociază vânzarea unei bucăți din club către frații Pavăl în cel mai bun moment din istoria Viitorului: cu cedarea lui Ianis la Genk tocmai a ajuns la 35 de milioane de euro primiți doar din transferuri în șapte ani, scrie gsp.ro.

15 iul, 2019 | GSP.ro

Popescu a dezvăluit într-un interviu din Gazetă că e iminent anunțul cedării unei părți din clubul Viitorul către afaceriști români. Hagi a confirmat tratativele, pe care Popescu le poartă în mod direct. Nici unul dintre ei nu a pronunțat numele persoanelor sau al societății cu care negociază, dar surse de la Ovidiu susțin că "pețitorii" ar fi frații Dragoș și Adrian Pavăl, patronii companiei Dedeman și ai magazinelor cu materiale de construcții și de amenajări interioare. Citeşte mai departe pe gsp.ro.

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, care deţin Dedeman, au o avere estimată între 1,1 şi 1,2 miliarde de euro, conform Top 300 Capital, au investit în real estate, au devenit dezvoltator imobiliar și au cumpărat acţiuni pe bursă de la un producător de materiale de construcții și companii din energie şi au lansat un fond de investiții cu o valoare de 50 de milioane de euro dedicat antreprenorilor români.

Citeşte mai mult despre afacerile Dedeman aici

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO