Patru funcţii ale telefoanelor din seria Samsung Galaxy S10 de care te îndrăgosteşti de la prima utilizare

Samsung Galaxy S10, S10E și S10 Plus există de ceva vreme pe piață. Dar încă nu contenesc să ne uimească. Toate trei sunt niște telefoane foarte puternice, cu autonomie mare și camere foto extraordinare. În plus, sunt rezistente la apă, au mufe pentru căștile cu fir și se încarcă wireless.
Economica.net - mie, 15 iul. 2020, 08:07
Patru funcţii ale telefoanelor din seria Samsung Galaxy S10 de care te îndrăgosteşti de la prima utilizare

Ca orice alte terminale, și trioul Samsung Galaxy S10 are și câteva puncte slabe, dar, per ansamblu, din orice punct de vedere le-am judeca, trebuie să recunoaștem că avem de-a face cu niște telefoane minunate, cu mult potențial.

Înainte să trecem la subiectul principal al acestui articol, funcțiile telefoanelor Samsung Galaxy S10, merită să amintim câte ceva și despre calitatea ecranelor acestor dispozitive, dar și design-ul lor. Cele trei telefoane Samsung Galaxy S10 au ecrane cu diagonale cuprinse între 5.8 și 6.4 inch, iar Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus margini curbate, în timp ce Samsung Galaxy S10E iese în evidență printr-un ecran plat.

În orice caz, pentru mai multă personalitate, oricare model poate fi dotat cu un set de huse Samsung Galaxy S10 sau huse Samsung Galaxy S10 Plus de la Itelmobile care să-l ajute să se remarce, dar și să-i ofere un plus de protecție.

Cele mai importante 4 funcții ale seriei de telefoane Samsung Galaxy S10 pe care probabil nu le-ai descoperit încă

Capacitatea de stocare

Multe terminale de top de pe piață se laudă cu funcții uimitoare. Dar când vine vorba de capacitatea lor de stocare, exemple ca iPhone XS sau Pixel 3 lasă mult de dorit. Regula nu se aplică însă și în cazul seriei de telefoane Samsung Galaxy S10. Toate cele trei modele pornesc de la 128 GB, iar Samsung Galaxy S10 Plus ajunge chiar până la 1 TB de memorie, nemaipunând la socoteală faptul că i se mai poate adăuga și un card microSD de până la 512 GB.

Calitatea camerei pe modul automat

Începând cu cele două lentile de pe spatele lui Samsung Galaxy S10E și camera sa selfie și continuând cu impresionanta colecție de cinci lentile în total a telefonului Samsung Galaxy S10 Plus, toate cele trei terminale din seria S10 sunt mai mult decât competente la capitolul camere și pot face fotografii impresionante indiferent de condițiile de lumină la care trebuie să facă față.

Fără îndoială, din punct de vedere al camerelor, cele trei terminale Samsung Galaxy S10 sunt oricare dintre ele o alegere bună pentru pasionații de fotografii, care, în funcție de preferințe, au posibilitatea de a-și alege camera preferată ori de câte ori vor să imortalizeze o scenă.

În ceea ce privește performanțele la fotografie, singurul competitor real al telefonului Samsung Galaxy S10 Plus este nemaipomenitul terminal Huawei P30 Pro, mai ales în ceea ce privește modul de noapte. Dar cu excepția lui, Samsung Galaxy S10 Plus nu poate fi comparat cu niciun alt telefon lansat pe piață anul trecut.

Capacitatea bateriei

Cei de la Samsung cu siguranță nu s-au zgârcit nici la baterii când și-au dotat telefoanele. Chiar și cel mai puțin competent, Samsung Galaxy S10E, are o baterie suficient de mare încât să-ți permită să te distrezi cu filme și jocuri pentru o zi întreagă, de dimineața până seara.

Așa cum era de așteptat, în ceea ce privește autonomia, Samsung Galaxy S10 Plus este cel mai bun dintre cele trei terminale ce fac subiectul acestui articol și rezistă chiar și o zi întreagă folosit ca hotspot pentru laptopuri, la nevoie.

Ca în cazul oricăror alte terminale mobile, și bateriile telefoanelor Samsung din seria S10 se degradează în timp, mai ales dacă acestea sunt folosite pentru task-uri foarte solicitante. Dar nu trebuie să-ți faci prea multe griji în această privință deoarece oricare dintre ele te va servi mai mult decât suficient înainte să îți dorești să investești într-un terminal nou.

Posibilitatea de a încărca și alte aparate

Pentru mulți utilizatori ai seriei S10 de la Samsung, posibilitatea de a încărca și alte terminale cu ajutorul telefonului lor reprezintă cea mai importantă funcție, deoarece coreeni nu au făcut nicio discriminare în această privință, ci și-au construit dispozitivele în așa fel încât să dea energie și la terminalele comeptitorilor lor direcți, Apple!

Te-ar mai putea interesa și
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență care include în categoria produselor accizabile toate produsele cu......
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă ...
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu Agenţia Naţională ...