1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

Pe podul Giurgiu-Ruse se circulă fără restricţii - CNADNR

Reprezentantul CNADNR, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, Marian Mina, a declarat vineri, pentru Agerpres, că la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu spre Ruse, Bulgaria, se circulă fără restricţii, cele două benzi de circulaţie pe Podul Prieteniei fiind asfaltate.

11 dec, 2015 | Agerpres

'În momentul de faţă cele două benzi pe Podul Prieteniei sunt asfaltate, se lucrează acum la căile de acces în punctul de frontieră, una este finalizată, de la piciorul podului până la intrarea în vamă la sensul giratoriu, la cealaltă se execută încă lucrări de asfaltare. Putem spune deja că se circulă fără restricţii pe Podul Prieteniei. Lucrările au fost realizate în proporţie de 72%, mai au de schimbat dale. După ce trece iarna se reiau lucrările pentru că mai este o porţiune de aproximativ trei sute de metri lungime din căile de acces care trebuie asfaltată şi de schimbat unele dale, dar pe pod au terminat lucrările, au terminat sablarea, trotuarele, muncitorii vopseau balustradele. Eu cred că, fără nicio falsă modestie, va fi cel mai frumos punct vamal din România, o intrare şi o ieşire din ţară la nivel European cu un pod foarte luminat', a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul DRDP Bucureşti din cadrul CNADNR, Marian Mina.

Lucrările de reabilitare la Podul Prieteniei care face legătura între Giurgiu şi Ruse au început în primăvara acestui an şi sunt programate a se finaliza în primăvara anului 2016, având o valoare totală de aproximativ 17 milioane de euro. Pe parcursul lucrărilor de asfaltare a benzilor de circulaţie de pe pod circulaţia s-a făcut semaforizat, pe o singură bandă, ceea ce a dus la crearea de cozi kilometrice de tiruri la ieşirea din ţară.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO