1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Pepco, lider în retailul polonez de haine ieftine, vine în România

Pepco, un mare lanţ polonez de magazine de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, parte a unui concern african prezent pe trei continente, intră pe piaţa românească. Pepco vrea să deschidă o reprezentanţă la Bucureşti pentru care a început deja să facă recrutări. 

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia. Aproximativ 30.000 de angajaţi lucrează pentru concernul Pepkor la nivel mondial. 

Pepkor operează prin lanţurile de magazine Pepco (în Polonia, Cehia, Slovacia), Best&Less (pe piaţa australiană), Pep, Ackermans, John Craig, Dunns (în Africa).

Pepco este jucător mare în retailul de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4000 de angajaţi.
Extinderea Pepco în Cehia şi Slovacia în 2013 a fost primul pas al retailerului spre expasiune internaţională. Pepco număra 28 de magazine în Slovacia şi 17 în Cehia, în luna iulie a acestui an, scrie retailnet.eu 

Oficialii Pepco au declarat pentru aceeaşi publicaţie că vor să ajungă la 600 de magazine în 2014.

Pepco a avut o cotă de piaţă de 47% pe piaţa poloneză de profil, în 2013.

Profilul clienţilor Pepco din Polonia

Clienţii Pepco au vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, au venituri mici şi sunt persoane căsătorite cu copii. 

Pepco vine în România

Pepco vrea să deschidă o reprezenţă în Bucureşti pentru care momentan angajează un specialist HR, un specialist IT şi un operations assistant.

Candidatul potrivit pentru postul de specialist HR la Pepco Romania are trei ani experienţă de muncă, are bune cunoştinţe de limba engleză, este dispus să călătorească în interes de serviciu, ştie să opereze în Office, are permis de conducere categoria B.
Amănunte, aici.

Candidatul potrivit pentru postul de specialist IT la Pepco are experienţă de muncă de un an de zile, are cunoştinţe bune de limba engleză şi de limba maghiară, are permis de conducere categoria B, e dispus să muncească în ture şi la sfârşit de săptămână.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezolvarea problemelor, poate prioritiza, poate lucra structurat, sub presiunea termenelor-limită şi este atent la detalii. 

Pepco angajează omul potrivit pentru postul de operations assistant.
Dacă ai cunoştinţe bune de limba engleză, ai permis de conducere categoria B, ai trei ani experienţă de muncă, ai bune abilităţi de comunicare, eşti orientat către client şi către rezolvarea problemelor, ai bune abilităţi de organizare şi planificare, eşti eligibil pentru acest post. 

15 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante acum la Pepco

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO