1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Imobiliare

Peste 1.400 de studenţi îşi reînnoiesc anual contractele în campusul privat West Gate din Bucureşti

De la primul bloc cu 375 de garsoniere şi apartamente, inaugurat în 2009 de Genesis Development, controlată de omul de afaceri Liviu Tudor, campusul a ajuns la 925 de unităţi. Rata de retenţie în proiect este de 80%. 

24 iul, 2013 | | ECONOMICA.net

Compania Genesis Development a inaugurat în anul 2009 primul bloc din cadrul campusului West Gate Studios, amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. West Gate Studios a fost extins cu încă două blocuri în anul 2011, respectiv 2012, în prezent campusul totalizând 925 de unități de locuit.

„Rata de retenție a West Gate Studios este de 80%, acesta fiind procentul de studenți care și-au reînnoit în fiecare an contractele de cazare. În realitate, odată cu extinderea campusului, numărul studenților care și-au prelungit șederea în West Gate Studios a crescut", a declarat Mihai Boite Operational Manager în cadrul West Gate Studios.

În prezent, în campusul studențesc West Gate Studios locuiesc aproximativ 1.800 de tineri de diferite naționalități: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Cei mai mulți dintre aceștia studiază la: Universitatea București (30% dintre studenții care locuiesc în West Gate Studios), Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" (18%), Universitatea Politehnică (16%) și Academia de Studii Economice (15%).

Investiția totală în dezvoltarea celor trei blocuri din cadrul campusului West Gate Studios a fost de 58 de milioane de euro. Pe lângă cele 925 de unități de locuit, West Gate Studios mai include: teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, sală de evenimente, parcare interioară și exterioară și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

Taxa de cazare în campusul West Gate Studios începe de la 80 de euro/loc/lună în cazul garsonierelor și de la 160 euro/cameră/lună pentru apartamente.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO