Peste 100 de ansambluri rezidenţiale noi, dar şi apartamente vechi, expuse la SIB 2018, în weekend

Peste 100 de ansambluri rezidenţiale noi, precum şi apartamente vechi, inclusiv în chirie, sunt incluse în portofoliul de oferte la cea de-a IV-a ediţie a Salonului Imobiliar Bucureşti (SIB), care începe vineri la Palatul Parlamentului.
Economica.net - vin, 02 mart. 2018, 09:31
Peste 100 de ansambluri rezidenţiale noi, dar şi apartamente vechi, expuse la SIB 2018, în weekend

Potrivit organizatorilor, evenimentul a devenit cel mai mare târg de profil, ocupând integral trei săli din cadrul Palatului Parlamentului, unde dezvoltatorii imobiliari îşi vor lansa oferta cu proiecte în valoare de peste 100 milioane de euro.

În cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti, primul târg de la aprobarea programului Prima Casă, vizitatorii îşi pot găsi şi alege o locuinţă din cele peste 100 de ansambluri noi rezidenţiale, precum şi apartamente de pe piaţa veche (construite anterior anului 2000), inclusiv în chirie.

Târgul cu profil imobiliar va avea parte de o suprafaţă extinsă, organizatorii evenimentului expunând oferta pe mari zone ale Bucureştiului.

Ajuns la a patra ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti a devenit cel mai mare târg de profil şi face parte din portofoliul K Group, un consorţiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane de euro.

Programul de vizitare este următorul: vineri, între orele 12:00 – 19:00 (ultima oră de intrare este 18:00), sâmbătă, între 10:00 şi 19:00 (ultima oră de intrare 18:00) şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00 (ultima oră de intrare 17:00).

Următoarea ediţie a târgului imobiliar este programată în toamna acestui an, între 7 şi 9 septembrie.

Ediţia anterioară a SIB a avut loc în perioada 17-19 noiembrie 2017 şi a adus în ofertă peste 70 de ansambluri rezidenţiale.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...