Peste 15.000 de angajaţi din clădirile de birouri Immofinanz vor beneficia de servicii de concierge

Angajaţii din cadrul a peste 100 de companii din Capitală care îşi au sediul în clădirile de birouri ale grupului Immofinanz vor beneficia, din data de 3 iulie, de serviciul de concierge TimePal, a anunţat, miercuri, Sorin Vişoianu, country manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria în cadrul Immofinanz Group.
Economica.net - mie, 02 iul. 2014, 13:28
Peste 15.000 de angajaţi din clădirile de birouri Immofinanz vor beneficia de servicii de concierge

‘Suntem încântaţi să lansăm serviciul de concierge în parteneriat cu TimePal şi să le oferim chiriaşilor noştri încă un produs inovator. Continuăm să ne dedicăm obiectivului de a le oferi partenerilor noştri de afaceri mai mult decât un spaţiu în cadrul clădirilor noastre şi de a le permite celor aproximativ 15.000 de angajaţi care lucrează în proprietăţile noastre de birouri să economisească timp liber chiar pe parcursul orelor de lucru’, a spus Sorin Vişoianu.

Astfel, aproximativ 15.000 de angajaţi au posibilitatea de a economisi peste 30 de ore din timpul lor liber în fiecare lună, în timp ce profesionişti dedicaţi se îngrijesc de treburile lor personale. Prin cei 17 angajaţi ai companiei TimePal, angajaţii vor avea acces la o gamă largă de produse şi servicii, de la curierat, servicii de curăţare a hainelor şi întreţinere a autovehiculului, la comenzi de cadouri, flori şi chiar masaje. Printre furnizori se numără branduri consacrate, iar preţurile sunt în linie cu cele ale pieţei, fără taxe adiţionale sau restricţii de cantitate. În portofoliul TimePal există circa 3.300 de produse.

TimePal deservea, până în prezent, 3.000 de angajaţi din alte două clădiri de birouri din Bucureşti. TimePal avea, astfel, circa 150 de salariaţi care făceau zilnic diverse comenzi. Odată cu lărgirea portofoliului la 18.000 de clienţi, TimePal a introdus şi noi servicii, precum cele de travel.

Investiţia iniţială pentru crearea TimePal a fost de 250.000 de euro, platforma online putând fi oricând folosită şi în alte ţări din zonă, precum Ungaria sau Polonia. Cu toate că reprezentanţii TimePal estimaseră să ajungă la o cifră de afaceri de un milion de euro la sfârşitul anului 2014, ei au anunţat că aceasta se va întâmpla abia la finele primului trimestru din 2015.

Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar din Europa. De la înfiinţarea sa, în 1990, Immofinanz Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăţi de înaltă calitate, cu o valoare de piaţă de aproximativ 7,4 miliarde de euro.

Immofinanz Group este şi unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi investitori imobiliari din România, cu un portofoliu de 89 de proprietăţi (17 proprietăţi, 11 proiecte în dezvoltare şi 61 proiecte în stadiu de analiză), estimat la 991,1 milioane de euro (657,2 milioane de euro în proprietăţi, 36,7 milioane euro în proiecte în dezvoltare, 297,2 milioane de euro în proiecte în stadiu de analiză). În noiembrie 2011, Immofinanz Group a achiziţionat Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operaţiuni importante pe piaţa rezidenţială din România. Tranzacţia a consolidat operaţiunile Immofinanz Group în domeniul construcţiilor şi al dezvoltărilor rezidenţiale din regiune, în special în România.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...