1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Peste 6,5 milioane de români accesează în fiecare lună platforma YouTube

YouTube devine noul TV al românilor, întrucât există o audienţă foarte mare, cu peste 6,5 milioane de oameni care accesează în fiecare lună platforma, se arată într-o analiză a agenţiei de marketing online Today's, privind modul în care oamenii consumă diversele tipuri de conţinut şi pe ce medii o fac.

08 dec, 2015 | Agerpres

Atenţia acordată unui video este mult mai mare decât la TV, mai mult de 50% din public nu mai desfăşoară o altă activitate în timp ce urmăreşte un videoclip pe YouTube, faţă de circa 30% în cazul televiziunii, potrivit Today's.

Today's marchează în acest an un deceniu de când a debutat pe piaţa din România, perioadă în care mediul online a ajuns la o consolidare a promovării prin platforme şi dispozitive mobile.

Google a anunţat recent că peste 50% din căutări se fac deja pe mobil, dar din păcate doar o mică parte din site-urile din România sunt pregătite pentru traficul acesta, unul care nu este numai de consum de conţinut, se menţionează în studiul Today's.

'Cei la început de drum ar trebui să înceapă cu o campanie Google Search, una care îi va conecta cu cei care au o intenţie clară de achiziţie sau research. În România, circa 99% din vizitatorii unui magazin online nu cumpără la prima vizită, de aici şi rata de conversie de 1% comunicată de multe ori la conferinţe din domeniu, fiind extrem de important să fie folosite campaniile de tip retargeting pentru a comunica cu această audienţă. În final, trebuie folosită orice oportunitate de comunicare pentru loializarea publicului şi pentru a realiza upsell şi cross sell. Asta şi pentru că achiziţia unui client nou poate costa de până la şapte ori mai mult decât comunicarea cu un client existent, iar astfel poate fi crescut indicatorul Client Lifetime Value, unul important pentru cei care pot face vânzări repetate', a declarat Marius Lăzărescu, director şi fondator Today's.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO