1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Extern

Petro Poroşenko l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis şi l-a invitat să efectueze o vizită în Ucraina

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko l-a sunat pe Klaus Iohannis, câştigătorul alegerilor prezidenţiale desfăşurate la 16 noiembrie în România, şi l-a invitat să efectueze o vizită în Ucraina, a anunţat, într-un comunicat emis luni seara, serviciul de presă al preşedinţiei de la Kiev, informează agenţia Unian.

25 noi, 2014 | Agerpres

Potrivit comunicatului, Poroşenko l-a felicitat pe Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale şi a mulţumit pe această cale României pentru susţinerea fermă a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei.

Şeful statului ucrainean şi-a exprimat speranţa în continuitatea construirii relaţiilor de bună vecinătate cu România şi a poziţiei ei de solidaritate cu Ucraina.

'România a fost prima ţară care a ratificat Acordul de Asociere între Ucraina şi Uniunea Europeană, iar sprijinul pentru aspiraţiile noastre de integrare europeană este foarte important', a spus preşedintele Ucrainei.

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale din România a mulţumit preşedintelui ucrainean pentru felicitări şi l-a asigurat de sprijinul României pentru Ucraina şi parcursul ei european, adaugă sursa citată.

Poroşenko l-a invitat pe Iohannis să efectueze o vizită în Ucraina, se mai menţionează în comunicatul preşedinţiei de la Kiev.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO