1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Pintea: Avem informaţii că există atacuri cibernetice asupra a cinci spitale din Bucureşti, se fac verificări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că există informaţii privind atacuri cibernetice asupra a cinci spitale din Bucureşti, acesta date fiind verificate în prezent. Deocamdată, se ştie sigur că este afectat Spitalul "Victor Babeş", mai spune Pintea, scrie News.ro. 

20 iun, 2019 | News.ro

"Avem informaţii în acest moment că există atacuri cibernetice asupra a cinci spitale din Bucureşti, unul dintr spitale fiind Victor Babeş, celelalte le identificăm", a spus Pintea, joi, într-o conferinţă de presă. Ea a precizat că se ştie sigur că este afectat Spitalul "Victor Babeş", iar pentru restul se verifică informaţiie primite, scrie News.ro. 

Anterior, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, afirma că a fost primită o informare vizând o creştere semnificativă a atacurilor cibernetice, astfel că au fost transmise recomandări către toate spitalele din România. 

"Ieri (miercuri - n.r.) am primit o informare de la Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, care a identificat în ultima perioadă o creştere semnificativă a atacurilor cibernetice. În acest sens, au fost transmise nişte recomandări pe care noi cu celeritate le-am transmis direcţiilor de sănătate publică şi instituţiilor din subordine spre a fi transmise tuturor spitalelor existente pe teritoriul României", a declarat, joi, Sorina Pintea, la Digi 24.

Citeşte integral ştirea pe News.ro. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO