1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

News

Ploi în averse şi vânt în Bucureşti şi alte opt judeţe

Municipiul Bucureşti şi alte opt judeţe - Argeş, Caraş-Severin, Dolj, Giurgiu, Gorj, Prahova, Teleorman şi Vâlcea - au fost afectate de vânt şi de aversele torenţiale din ultimele 24 de ore, informează joi dimineaţa IGSU.

21 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Potrivit unui comunicat al instituţiei, pentru înlăturarea urmărilor generate de fenomenele meteorologice periculoase, pompierii au acţionat pentru evacuarea apei din cinci subsoluri şi 14 curţi. Intervenţia salvatorilor a fost necesară şi pentru degajarea a opt elemente de construcţie şi a 22 de copaci, care au avariat 15 autoturisme parcate.

În prezent, echipajele de pompieri acţionează pentru înlăturarea a trei copaci căzuţi pe carosabil (2 în judeţul Gorj, 1 în judeţul Dolj).

Până joi seara, la ora 23,00, rămâne valabilă informarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care vizează instabilitate atmosferică accentuată în sudul, centrul şi sud-estul ţării, precum şi în zonele montane. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO