1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

PMB a dispus verificarea şantierelor şi a panourilor publicitare, în contextul avertizărilor meteo

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că a dispus măsuri pentru asigurarea protecţiei cetăţenilor, în contextul avertizărilor emise de meteorologi, solicitând Poliţiei Locale verificarea şantierelor, a locurilor de joacă, a panourilor publicitare şi a copacilor din parcuri, astfel încât să fie diminuate riscurile producerii unor evenimente neprevăzute. 

06 mai, 2019 | Agerpres

"Având în vedere atenţionarea cod galben, care anunţa în Bucureşti instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torenţiale şi cantităţi însemnate de apă, la nivelul Primăriei Capitalei şi instituţiilor subordonate au fost luate măsuri imediate privind siguranţa cetăţenilor. Astfel, primarul general, Gabriela Firea, a dispus Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, în regim de urgenţă, verificarea şantierelor pentru punerea în siguranţă a utilajelor, verificarea locurilor de joacă, a panourilor publicitare şi a copacilor din parcuri, astfel încât să fie diminuate riscurile producerii unor evenimente neprevăzute", informează PMB, prin intermediul unui comunicat de presă transmis luni.

Totodată, Primăria Capitalei face apel către proprietarii de terase şi restaurante în aer liber să ia măsuri pentru ca obiectele de mobilier să nu pună în pericol cetăţenii.

Conform aceleiaşi surse, echipe ale Apa Nova sunt pregătite să intervină în teren pentru a preîntâmpina acumulările de apă.

"În ceea ce priveşte semafoarele din Capitală, reprezentanţii Administraţiei Străzilor Bucureşti verifică în teren nu doar buna funcţionare, ci şi siguranţa acestora. Totodată, poliţiştii locali, în cooperare cu Brigada Rutieră, vor asigura măsuri de fluidizare a traficului", se precizează în comunicat.

Primăria pune la dispoziţia bucureştenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, unde aceştia pot semnala eventuale probleme apărute.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO