1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

PMB a reziliat contractul de lucrări de la patinoarul Flamaropol

Primarul General, Gabriela Firea a spus într-o postare pe Facebook că Primăria Capitalei a luat decizia rezilierii contractului de lucrări la Patinoarul Flamaropol, întrucât lucrările la acest obiectiv de investiții au înregistrat întârzieri majore, iar constructorul nu a luat măsuri pentru remedierea situației. 

27 iun, 2019 | ECONOMICA.net

"Încă de anul trecut, Primăria Municipiului București a solicitat antreprenorului transmiterea unui program de execuție revizuit, justificarea întârzierilor înregistrate, modalitățile de recuperare a acestora, cu precizarea fermă a măsurilor și a resurselor ce urmează a fi utilizate, însă, deși au existat numeroase întâlniri între reprezentanții PMB și constructor, acesta nu și-a asumat niciun termen. Urmează expertizarea lucrărilor executate, stabilirea restului de executat precum și lansarea procedurilor de achiziție publică pentru finalizarea obiectivului de investiții. Vom face toate demersurile astfel încât să terminăm acest patinoar cât mai repede posibil, iar bucureștenii să aibă un patinoar modern, la standarde europene", a scris Firea pe Facebook.

În prezent, lucrările la Patinoarul Flamaropol, începute în anul 2017, sunt executate în proporție de 35%. Au fost finalizate lucrările de fundare, pentru corpurile de clădire A, B, C și D și lucrările de suprastructură ale Corpului A, cu excepția etajului tehnic.

Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9500 mp, cu o capacitate de 3.100 locuri, inclusiv VIP. De asemenea, acoperişul viitorului patinoar va fi pietonal, sub formă de relief artificial orientat spre lacul din imediata vecinătate. Pe teren se va asigura şi o zonă de parcare în aer liber pentru aproximativ 82 autoturisme, scrie primăria.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO