1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

PMB: Noi proiecte în domeniul consolidării clădirilor cu risc seismic

Trei proiecte de hotărâre în domeniul consolidării clădirilor cu risc seismic din Capitală au fost aprobate, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

31 ian, 2019 | Agerpres

"Am propus în şedinţa de consiliu de astăzi încă trei proiecte pe ordinea de zi. Două dintre ele se referă la preluarea de către Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic a unui număr de imobile cu destinaţia de locuinţe de necesitate iar al treilea - la preluarea de la AFI a cotelor-părţi proprietate de stat pentru trei clădiri pe perioada lucrărilor de consolidare: Lipscani 29, Gabroveni 22, Calea Moşilor 71", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Conform PMB, locuinţele au fost transmise de la Administraţia Fondului Imobiliar către Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, pentru realizarea lucrărilor de reparaţii şi igienizare, pentru a putea fi folosite, ulterior, ca locuinţe de necesitate în programul de consolidare a clădirilor cu risc seismic. Astfel, pe durata lucrărilor de consolidare, proprietarii pot fi cazaţi temporar în locuinţele de necesitate puse la dispoziţie de Primăria Capitalei, pentru ca lucrările să se desfăşoare în siguranţă şi într-un ritm mai alert.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO