1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

PMB vrea să dea 700.000 de euro pentru servicii de recuperare a informaţiilor în caz de dezastre

PMB vrea să dea aproximativ 700.000 de euro pentru servicii informatice de recuperare a datelor în caz de dezastre, potrivit unui anunţ publicat pe www.e-licitatie.ro.

23 oct, 2013 | Mediafax

Contractul de servicii informatice, respectiv soluţia de recuperare a informaţiilor în caz de dezastre, are în vedere organizarea unei licitaţii deschise pentru achiziţionarea unor servicii de siguranţă informatică.

Valoarea estimată a contractului este de 3.048.146,47 de lei (aproximativ 700.000 de euro) fără TVA, care vor asiguraţi din bugetul local, se precizează în anunţ.

Potrivit caietului de sarcini, ofertantul trebuie să pună la dispoziţia municipalităţii, printre altele, o sală specială pentru centrul de date IT, într-o clădire rezistentă la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter.

Durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii contractului.

Contractul va fi atribuit firmei care va avea oferta cu preţul cel mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 4 decembrie, ora 9.30.

Licitaţia va fi organizată la sediul Primăriei Capitalei, ofertele primite urmând să fie deschise în 4 decembrie, la ora 11.00.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO