1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

PNL decapitat: Crin Antonescu şi Klaus Iohannis au demisionat de la conducerea liberalilor

Klaus Iohannis şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din Biroul Politic. Crin Antonescu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte, pe Facebook.

26 mai, 2014 | Agerpres

''La un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte în primul rând şi înainte de toţi mi-l asum. Îmi ţin cuvântul (...) şi în şedinţa Biroului Politic Central voi anunţa şi vom lua deciziile'', a spus Antonescu înainte să anunţe demisia.

'Având în vedere rezultatele obţinute de PNL la scrutinul de ieri (duminică - n.r.) şi mă refer aici mai mult la rezultatele obţinute în municipiul Sibiu decât la nivel de ţară, care şi ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineaţă (luni - n.r.) din calitatea de prim-vicepreşedinte al PNL şi din calitatea de membru în Biroul Politic. Am informat preşedintele partidului despre acest pas', a precizat Iohannis într-o scurtă declaraţie de presă făcută la Sibiu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO